İkiside full stock, ikiside dsg sonuç ne olur ?
Not : 2 aracı kafama takmıs durumdayımdabirini birini allahın izniyle almayı düşünüyorum
İkiside full stock, ikiside dsg sonuç ne olur ?
Not : 2 aracı kafama takmıs durumdayımdabirini birini allahın izniyle almayı düşünüyorum
Aşşa yukarı tahmin edilir ama polo gti ile boca aynı gözüksede polo bariz ayırıyor yani,roccodada olabilir diye düşündüm bu..
Boca farklı alır
ama iş satın almaya gelinca Boca bu aralar biraz fazla pahalı indirim yapmaları lazım yakında bir oynama olucak diye söylenti mevcut..
61.300 TL fazla bi rakam..
boca dırek gıder
2 aracıda 2. el düşünüyorum zaten, dolu şekilde düşük kmli 2011 model boca 45-50bin arası alınıyor ama rocco bu fiyatlara nispeten daha boş oluyor.
Dediğim gibi hız meraklısı değilim ama bu kadar para veripte altımda güçlü birşey olsun isterim, hem rocconun arka koltuklarının bocaya göre epey dar olduğunu okudum ne kadar doğru bilmiyorumtabi.
Edit : Birde aracı bayram öncesi mi almalıyım bayram sonrası mı ? Bayram sonrası fiyatlar düşer diye ümit ediyordum ama bu ötvlerden dolayı bu modeldeki 2. ellerde fırlar diye biraz kaygılanıyorum.
Valla bende öyle diyordum ama nette bir çok rolling izledimde aça aça gitmiş mübarek siyahağız) iyice kafama yattı bocalar...
Revo yazılımla 230hp ye çıkıyormuş birde sanırım ama gelen torku şanzıman kaldırmayıp çok çabuk sorn cıkarıyormuş diye duydum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)