beyler 2004 model a3 aldım...ankarada kıme goturelım???bırde otomatık sanzımanın yagı degısıyor degıl mı bunlarda?adam bunların yagı omurluk gıbı klasık turk yaklasımı yaptı ama audı grubu bılmedım ıcın soruyorum?
beyler 2004 model a3 aldım...ankarada kıme goturelım???bırde otomatık sanzımanın yagı degısıyor degıl mı bunlarda?adam bunların yagı omurluk gıbı klasık turk yaklasımı yaptı ama audı grubu bılmedım ıcın soruyorum?
Özdem Volkswagen
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi
1. Cadde 22. Sokak No:37
278 02 38 - 278 14 23
İbrahim Özdem: 0532 771 54 66
Osman'ın tavsiyesi ile geldim dersen yardımcı olurlar.
Otomatik sanzuman icin Sasmazda Erol Vitas Otomatik Sanzuman Atolyesini tek gecerim. Sasmazda Damla Otogaz Lovato Distiributorunun arkasinda kaliyor.
sasmaz tum oto erkan usta kendısı wv ustasıdır otomaık sanzımandan da cok ıyı anlar postahanenın ordan saga donuceksın kosede jantcı war ılk sola donuceksın yolun sonuna dogru sagda gorursun
şaşmaz protech vw servisi serdar ustayı öneririm işinin ehlidir
32. sokak 16 numara
tam karşısıda tuna garajı otomatik şanzımanda tr nin en iyilerindendir
2si birlikte kordineli çalışır zaten
Yetkili servis şanzımanın yağını değiştirmeye pek yanaşmıyor çünkü daha önce değiştirdikleri bir kaç araçta problem yaşamışlar.
bro hayırlı olsun sanırım 1.6 8v otomatik bir eşek aldınikinci işin lpg baglatmak olsun !! yakmıyor içiyor ipana araba ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)