User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Van'a yardım

olcay_bora
    Misafir

Van'a yardım

arkadaslar kıyafet fln fazla olan esyalarımızı bı sekılde toparlayıp vana gondermemıze cok ıhtıyacları var bellı noktalarda bunu organıze etsek dıyorum herkes kendı bolgesınde elınden geldıgınce yardımcı olursa ıhtıyac karsılanmıs olur ayrıca İstanbul Optimumun ve Merter Migrosun önünde Yurtiçi Lojistik tırları Yardımlar için akşam 22.00'e kadar bekleyecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tırlardan haberim yoktu iyi oldu öğrendiğim. kışlık bişeyler vardı fazla akşam götürüp veriim olmazsa

olcay_bora
    Misafir
    beylikdüzü tarafından gönderisi olanlar vasıta sorunu çekenler varsa bana ulaşabilirler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben memurum gittim öle arasında pttye burdan 1 kazak 2 kışlık çorap bişiler gönderiim dedim adam 1 buçukta açılıyoruz dedi almadı içeriye deli oldum saece bırakıcaktım onlar göndericektii..

neyseki annemler bi paket kışlık hazırlamışlar..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Emlakçı Büyükçekmece belediyeside yardımları topluyormuş galiba bilgin var mı? Beylikdüzü Belediyesi v.s? +Kızılay kullanılmış eşyaları kabul etmiyormuş,yeni olmalıymış.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardım verirken dikkat edin oyle her onune gelene yada bilinmedik yerlere degil güvenilir kuruluslara yardım yapalım.cunkü pkk bu durumdan istifade edip yardımları toplayıp teror ogutune dagıtıyormus.kendi elimizle teror orgutunu desteklemeyelim dikkat edelim.

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yardım verirken dikkat edin oyle her onune gelene yada bilinmedik yerlere degil güvenilir kuruluslara yardım yapalım.cunkü pkk bu durumdan istifade edip yardımları toplayıp teror ogutune dagıtıyormus.kendi elimizle teror orgutunu desteklemeyelim dikkat edelim.
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anadolu Yakası'nda Optimum Outlet'in otoparkında ve Avrupa Yakası'nda da Merter Migros'un otoparkında yardım kamyonları var.Optimum'dakini sabah gördüm.İnsanların getirdiklerini yüklüyorlardı.

Yalnız yardım yapmadan önce şu alıntı yaptığım kısma da bir göz atmakta fayda var diye düşünüyorum.Az önce Twitter'da gördüm bunu.
    YARDIM İLETEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE. Levent Egemen yazmış: Marmara depreminde birebir yaşamış biri olarak, sizlere bazı tavsiyelerim var...Yıllar önce Marmara depremi sonrasında yine bir yardım furyası başlattınız. Şimdi de görüyorum herkes Twitter dan Facebook'dan yazıyor...Yıllar önce yapılan yardımların arasında ağırlıklı olarak evden atmak istedikleriniz vardı. Açılan kolilerden Ağustos sıcağında kazaklar, paltolar, imitasyon kürkler cıktı. Bunları yollamıştınız, fıkra gibi ama mayolar ve bikiniler cıktı yolladığınız kolilerden...Yer bulamadıklarınızı yolladınız... Büyük bir firma 3 tır sucuk yolladı Adapazarı'na. mangal! Yapılmasını beklediler sanırım. Tırlar boşaltıldı, içlerine cesetler kondu, Ağustos sıcağında tonlarca sucuk şehir meydanında çürüdü. Yolladığınız ekmekler gece ısınmak için yakıldı. !!! Oysa gıda deyince deprem bölgesinde pişirilmesi gerekmeyen, bayatlamayacak şeyler olmalı. Paketli ve bozulmayacak gıda, gazsız tek kullanımlık içecekler, bebek maması ve süt. En çok ihtiyaç duyulan ise kullanılmamıs iç çamaşırı, çorap, battaniye ve en önemlisi hijyenik ped ve bebek bezi.!!! Lütfen atacaklarınızı değil, gerçekten işe yarayacakları yardım olarak iletin. Sadece hatırlatmak istedim.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PTT KARGO ile yardımlarınızı ücretsiz gönderebilirsiniz. adres madres bişi lazım değil. herhangi bir ptt şubesine elinizdekileri götürüp bunu van a yardım olarak yollayın demeniz yeterli.

uzak olanlar için merterdi optimumdu gitmenize gerek kalmıyor. en yakın ptt işinizi görür.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

olcay_bora
    Misafir
    ahmet ben belediyeler ile çalışmam kendi işimi kendim görürüm
    ayrıca konusu açılmışken muhtaçlar diye eski püskü şeleri göndermek de ayıp insanlıga yakışır şekilde yardım yapmamız lazım duyarlı olmak lazım
    ptt lerin gönderimi vana ne zmn ulaştıracagına dair bi bilgi var mı önemli olan tez ulaşması

olcay_bora
    Misafir
    beylikdüzünde kalabalık oldugumuzu sanıyordum siteden pek yardım cıkmayacak sanırım işim gücüm yok hazır ben ilgileniyorum buralarda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)