Arkadaşlar meraba . Bazılarınızında bildiği üzere , kuzenim Burdur ‘ daki en büyük aktif spor mağazası’nın sahibi . Gerek kuzenimin istekleri , gerek bu işlere yakın olmam , gereksede düşüncelerim doğrultusunda , Burdur ‘ a Nike Shop Mağazası açmayı düşünmekdeyim . Gerekli sektörel çevreye sahip olmamıza rağmen , Nike Türkiye ile bi türlü irtibat sağlayamadık . Telefon aramalarımız sonucunda sesli mesaj bırakabiliyorum , fakat gerekli geri dönüş sağlanmıyo . Mail gönderdim , öncelikle dil ‘ i değiştirmem istendi . İngilizce olarak tekrar gönderdim , bu seferde Nike Türkiye ‘ ye mail atmanız gerekli cevabı geldi . Hoş , Nike Türkiye ‘ den edindiğim mail adresine mail atmama karşın . Net ‘ de bulabildiğim tüm irtibat yollarını denesemde , benzer sonuçlar ile karşılaştım . Sektörde çalışan abilerimizi ve kardeşlerimizide devreye soktuysakda , bi türlü sonuç alamadık . Çabalarımın şimdilik sonuçsuz kaldığını düşünerek , Nike Türkiye ‘ yi bire bir ziyaret etme fikrini kafamıza koyduk ki , aklıma bu konuyu sizlere danışmak geldi . Bahsettiğim konularda bize yardımcı olabilecek , Nike Türkiye ‘ de çalışan ve irtibat kurabileceğim , birisine yada birilerine ihtiyacım var . Etrafınızda bu konularda bana yardımcı olabilecekler var ise ve irtibat kurmamı sağlarsanız çok sevinirim . Şimdiden teşekkür ederim …