video 2008 senesinden kalma,hiçbir şekilde polemik için açılmış bir konu değildir yanlış anlaşılmasın
EB rs& type_R rolling - Car Videos on StreetFire
video 2008 senesinden kalma,hiçbir şekilde polemik için açılmış bir konu değildir yanlış anlaşılmasın
EB rs& type_R rolling - Car Videos on StreetFire
azuhzauazhazuh çakal yaaa vtec altı bas süren vtec altını iyi bişe sanıo galibabide feh typer geçiorm diodu
vtec altı ananemde geçer ne güldüm yaa Allah senide güldürsün bora abi
![]()
Fotomontaj bu sakın inanmayın bu beni karalama kampanyasıdır ben en az Kaddafi kadar suçsuzum
Yaw bu videoyu zaten o zaman yayınlamıştık. Bu roll EH Vtec ile gazladığımız gecenin rollüydü. O zamanlar Wimmer yoktu ve araçta Henkin çok kötü bi yazılımı vardı ki Kadir üstad da iyi bilir. Bu videodaki setupımla 4. vitesten itibaren Sword Vtecten 4 boy filan yiyordum. Sonra wimmere geçince Türkün gücünü gösterdim![]()
type-r da vtec altı flan onemlı degıl. altta bassa üstte bassa aynı VTi lar gıbı degıl.
Tamamı buda kısmına fena koptum![]()
bide skn typer 5 bişi içi dolu dolu 2 de aça aça gitmişti eb nin en iyi haline zuhzauazhazuhazbide bizle makara yapıo aklı sıra
![]()
Hatta o zamanki iddiayı çok net hatırlıyorum190 a kadar tayyara tutunabilecekmiyiz iddiasıydı o yüzden 190 da bırakmıştım. Size şunu diyim Wimmer attıktan sonra bu videodaki halimden 5-6 boy daha iyileşmiştim
O zaman o tayyara ne olurdu o zaman siz düşünün.
Alçak Eser beni sırtımdan vurdunTeknede yanına mayo al ayağına daş bağlayıp seni direk denize atacam
![]()
bak bak dinle şşşBora abi görüşelim en kısa zamanda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)