arkadaslar biliyorum sizler vti subaru vs gibi araçlarla ugraşıyosunuz serçe biraz basit kaçabilir ama fikirlerinize ihtiyacım var atmosferik olarak neler yapabilirm
şimdiden sagolun
arkadaslar biliyorum sizler vti subaru vs gibi araçlarla ugraşıyosunuz serçe biraz basit kaçabilir ama fikirlerinize ihtiyacım var atmosferik olarak neler yapabilirm
şimdiden sagolun
ne kadar bütçe var ?
Coğrafya kaderdir
subap ayarı diye bi olay var. ilk aklıma gelen bu..
tipo 2.0 motoru konula bilir yada miafori parçalarıyla modlana bilir yada 2000tc çift eksantirkli motor koyula bilir yoksa turbo derim ben) orjina motor kalsın derseniz turbo güzel olur
adanada bir Hacıçufçuf'umuz vardı,araba 4de bile sara sara gidiyordu slicklerle,ön kapılardan sonrası fiberbütce,zaman ve en önemlisi sabır varsa TURBO derim ben
evet arkadaslar turbo konusunda haklısınız ama biliyorsunuz turbo demek sürekli masraf demek düzen tutmayacagına eminim orjinal motoruna pek fazla bişe yapamayız diye düşünüyorum bi arkadasım metanol dedi ve bir digeri 1.6 131 motoru dedi sanırım bunların üzerinde yogunlaşacagım şanzıman konusunda acaba mirafori şanzımanı otururmu diye düşünmüyorda degilim .. ( ama orjinal motoruna neler yapabiliriz o daha önemli )
önerileriniz için teşekkürler ...
not: bütçe biraz kısıtlı ögrencilik nede olsa ...
yapabileceğin şeyler sınırlı aslında düz ilk öncelikle egzost sistemine el atabilirsin güzel bi headers düz boru şeklinde birde kalbüratörlü araçlar için üretilmiş özel performans tipi hava filitreleri mevcut onlardan takabilirsin
daha sonra motoru komple indirip 0 motor yaparkende pistonları ve subapları değiştirip performans alabilirsin tabi
mirafiori şanzımanı olur ama takması biraz zahmetlidir onun yerine 1,6 baskı takabilirsin
1.3 lt. suzuki swift gti motor ile o araç çok zevkli bir hale gelir.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
suziki fene fikir degil sizce bana kaça patlar ??
Düz boru headers güzel bir eksoz ve granada karbüratör veya 4lü weber dereceli eksantrik ve piston genişletilme yapılabilir
1.3 olduğu için atmosferik aşırı güç alınamaz.Lpg varsa ayarını azcık açtır
Aracın Bakımlarını yaptır.Baskı balata kontrol ettir.Karbüratör memelerini büyütebilirsin.Üst kapak taşlanabilir Ancak öğrenciysen fazla kurcalama hiç bir zaman sonu gelmiyo bu motor işlerinin![]()
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)