97 model golf 3 sportline ım var ilk arabam ve gerçekten üzerinde çok emeğim var aracın bütün çalışmayan bozuk aksamlarını eksiklerini topladım sıfırladım şu an son derece sıkıntısız masrafsız güzel bir araç. Fakat ne yaparsam yapayım araçın gücünü arttırma olanağım yok çünkü bu iş için uygun parçalar bu modelde yok. GTİ olsa onun tuning parçaları var ama temiz bir GTİ bulmak sıkıntı ve gerçekten çok aşırı yakıt tüketimi var. 14-16 bin arası piyasası aracın.
bu aracı satıyım diyorum ama yerine ne alsam ona karar veremedim. Öncelikli tercihim honda sebebide moturunun son derece sağlam olması ve modifiyeye uygun olması. Ayrıca parçalarıda çok kolay bulunuyor. Keza yakıt tüketimide öyle. Max 16 bine kadar nasıl bir honda alabilirim. Stock olursa daha iyi olur yavaş yavaş kendim birşeyler yapabilirim ama hangi kasa kaç model bakmalıyım. Vw grubunun araçlarından iyi anlarım ama honda konusunda malesef pek bir bilgim yok ***** ilk arabam bu golf. Alternatif olarak önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Pejo pek düşünmüyorum güvenlik olarak pek tatmin etmiyor beni.