Bu kötü günlerde güzel bir futbol akşamı yaşarız umarım,forumda tartışmadan uzak tahminler yürütelim![]()
Bu kötü günlerde güzel bir futbol akşamı yaşarız umarım,forumda tartışmadan uzak tahminler yürütelim![]()
imzasız..
1-1 biter![]()
Beşiktaşlıyım ama hiç ümidim yok Fener el classico 2-1 yener![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Beşiktaş muhtemel olarak geçen hafta ki kadrosuna almeidayı ekleyerek çıkacak...
Aykut'un buna karşın bir taktik uygulayarak maça çıkmasını umut ediyorum, Yoksa Beşiktaş'a yenilebiliriz...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
inş maç berabere biter bi gs li olarakyada fener yenilsin.
sonrasında taraftarın yaptıgı güzel hareketi alkıslıyorm...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Edu almeida'ya göre çok pasif kalıyordu forvette almeida'dan umudum var umarım güzel işler çıkarır bugün..Alex'in her maç beşiktaşa golü var bugün yine atacagını düşünüyorum
imzasız..
bana göre 2 ihtimal var berabere veya fenerbahçe yener beşiktaş'ın kazanacağını pek zannetmiyorum
GS li olarak beraberlik işime gelir..
inş hakem futbolun önüne geçmez
Livestrong
Bir Beşiktaşlı olarak favorinin Fenerbahce oldugunu düşünüyorum. Fenerbahcenin takım kimligi Beşiktaşımdan bir adım ileride..
Tango-1 never dies.
Favori Beşiktaş diyelimde Beşiktaş yenilsin...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Beşiktaş ile fb arasındaki rekabet bitmiştir.
Ne zaman Alex ya da Anelka kaleye ...geçer,
fb bizi İnönü'de 10 kişi yenerse o zaman tekrar başlar.
SERGEN YALÇIN
![]()
iki takımada başarılar
Scorpion TypeR
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.