User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Audi 80 ve Audi A4 Tarihçesi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Audi 80 ve Audi A4 Tarihçesi

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarihsel gelişimi gösteren güzel bir video.. Ama Audi'leri sevmiyorum oldum olası ve hiçbir zaman da ilgimi çekmediler. Hele Audi 100'ün bir reklamını izlemiştim, tam bir komedi! Mercedes-Benz W124 ile Bmw E34'ün arasında dolanıp duruyordu Audi 100.Ben de burdayım, beni de takın gibisinden mesajlar vermeye çalışmışlar sanırım. Ama rakip 2 aracı daha çok ön plana çıkarmışlar gibi düşünmüştüm..
    Zaten bu 80-100 ne haltsa; çok sağlam da değillermiş dönem Mercedes-Bmw'lerine göre.Bugün yolda dolaşan dönem MB-Bmw'si varken 80-100 gören var mı?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarihsel gelişimi gösteren güzel bir video.. Ama Audi'leri sevmiyorum oldum olası ve hiçbir zaman da ilgimi çekmediler. Hele Audi 100'ün bir reklamını izlemiştim, tam bir komedi! Mercedes-Benz W124 ile Bmw E34'ün arasında dolanıp duruyordu Audi 100.Ben de burdayım, beni de takın gibisinden mesajlar vermeye çalışmışlar sanırım. Ama rakip 2 aracı daha çok ön plana çıkarmışlar gibi düşünmüştüm..
    Zaten bu 80-100 ne haltsa; çok sağlam da değillermiş dönem Mercedes-Bmw'lerine göre.Bugün yolda dolaşan dönem MB-Bmw'si varken 80-100 gören var mı?
    Vardır elbet Audi 80 veya 100 ama bende ortalıkta görmüyorum, belkide algıda seçmeyiciliktir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)