User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Kredi Yapılandırma Hakkında bilgisi olan ?

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kredi Yapılandırma Hakkında bilgisi olan ?

Arkadaşlar yeri burası mıdır bilmiyorum ama Finansbanktan 3000 lira kredi çekmiştim. Ama kredi yetmedi 1000 lira daha çekmek istiyorum Böyle bir şey var mı acaba

Kredi yapılandırma gibi bir şeyler duydum ama Nasıl oluyor bu işlem Daha önce yapan var mı ? Yada yapılandırma olmadan 1000 lira daha çekebilirmiyim nasıl bir yol izlemeliyim acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılandırma kredisi mevcut kredi,k.kartı gibi banka borclarınıza ödeme kolaylığı sağlamak için yapılan taksitlendirmedir.Kredi veya k.kartı kapatılır yeni bir kredi verilir kapama tutarı kadar.(Tabi bunun içinde ilgili bankanın onayı gerekiyor yapılandır beni demekle olmuyor pek)
    3.000tl mevcutta bir krediniz var fakat 1.000tl daha ihtiyaç var ise ödeme durumununuza göre 1.000tl yeni bir kredi alabilir yada 3.000tllik kredi kapanmak koşulu ile 4.000tllik yeni bir kredi kullandırılabilir.Bunun içinde illaki aylık kazancınızın aylık ödeme için yeterli olması gerekiyor.

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılandırma kredisi mevcut kredi,k.kartı gibi banka borclarınıza ödeme kolaylığı sağlamak için yapılan taksitlendirmedir.Kredi veya k.kartı kapatılır yeni bir kredi verilir kapama tutarı kadar.(Tabi bunun içinde ilgili bankanın onayı gerekiyor yapılandır beni demekle olmuyor pek)
    3.000tl mevcutta bir krediniz var fakat 1.000tl daha ihtiyaç var ise ödeme durumununuza göre 1.000tl yeni bir kredi alabilir yada 3.000tllik kredi kapanmak koşulu ile 4.000tllik yeni bir kredi kullandırılabilir.Bunun içinde illaki aylık kazancınızın aylık ödeme için yeterli olması gerekiyor.

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım çok teşekkür ederim. En güzeli pazartesi günü bankaya giderek. Bir şansımı denemek olacak.

beko505
    Misafir

pert araç satışı

84 bin tl yi geri alan arkadaşım .davanın sonucunu ve içeriğini scan edip foruma koyabilirmisin.yeni yürürlük diye bir şey yok.Borçlar kanunu var konuyla ilgili.Öyle kasko şirketi aracılığı ile dava da açılmıyor malesef.ve dava nın sonuçlanması en az 2 sene bunuda unutmayalım.kimseyi yanlış yönlendirdiğimiz yok.selamlar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevap yanlış yere atıldı sanırım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kredi yapılandırma ile dediğiniz şey çok farklı. Şöyle ki..

Kredi yapılandırma:

Taksitlerini ödediğiniz kredinin değişen faiz oranlarına göre tekrar yapılandırılmasıdır. Krediniz banka tarafından kapatılır ve yeni faiz oranlarına göre adınıza yeni bir kredi açılır. Bu sebeple aradaki masraflar vss size aittir ama düşen faiz oranları sebebiyle uzun vadede kardasınızdır. Sadece tahsilatı zor olan kredilerde mudi taksitleri ödeyemediğinde ve konut kredilerinde faziler düşünce kredi tekrar yapılandırılır.

Sizin bahsettiğiniz konuda ise eğer çektiğiniz kredi size yetmemişse bankaya tekrar kredi başvurusunda bulunursunuz. Banka sizin riskiniz kontrol eder (borçlarınız, ödemeleriniz, maaşınız vs..vs..vs..) sonra puanınıza göre krediyi verir ve diğer borcunuza bağlar ya da vermez.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)