Bugün aracıma bakım yaptırdım (d16 crx) usta motor yağının tamamını doldurdu motora (4lt)
Şuan yağ cubugundan kontrol ettiğimizde üst noktanın biraz daha üstünde bu sekilde olması motora bir zarar verirmi performansa etkisi olurmu?
Bugün aracıma bakım yaptırdım (d16 crx) usta motor yağının tamamını doldurdu motora (4lt)
Şuan yağ cubugundan kontrol ettiğimizde üst noktanın biraz daha üstünde bu sekilde olması motora bir zarar verirmi performansa etkisi olurmu?
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
benımde öyle![]()
www.honda-tech.com
Lapiztes mk7R
Olur. Çünkü krank kartere vurarak yağı sıçratır gerekli yerlere. Yağ miktarı çok olursa krank yağa çarpamaz, krank yağ içinde gider gelir..... Sakıncalı....
Okumadan imzalamam.....
ustalar bunu bilmiyormuda bütün yağı bosalttı 2 dk arkanı dönmeye gelmiyo ya
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Senin ustan bilmiyormuş demek.
d16 crx kataloğunda ne kadar yazıyor yağ hacmi? Baktın mı filtre dahil ve hariç olarak?
Okumadan imzalamam.....
katalogum yokki bilmiyorum ben ustada istanbulun en bilinen ustarından birisi eger çok yağ motora zararlıysa adını söylicem zaten
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bu yuzden yagi hep kendim dolduruyorum degisimlerde.. Yag kecelerine zarar verir Omer, 3.8 lt aliyor d16a9'lar
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
3.7 koydum ben![]()
www.honda-tech.com
Filtre değişmez ise 3,5 quarts. Yani 3,3 litre.
Diğer arkadaşlar da yorum yapar ama benim bildiğim sakıncalı...........
Okumadan imzalamam.....
bnde daha önce ies için yag değişmitim 4lt lik kutudan yarım litre kadarı artmıstı o d16y4 tü bu d16a9 oldugundan ve usta iyi bilinen bi usta oldugundan belki böyle yapılıodur sandım ama usta leyla cıktı galiba
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Anlaşılan leyla..... Zaten yağ çubuğu min-max sınırıdır. Max üstü olmamalı. Ustan bir şeyden çakmıyor anlaşılan.
Sen bir ara motora bakıver soğutma suyu tankını, fren hidrolik kabını falan taşana kadar da doldurmuş olmasın.
Okumadan imzalamam.....
yok sadece yağ ve yağ filtresini değişti allahtan baska bişiyi ellemedi.
suan zaten yag cubugunu çekip baktıgımda max çizgisinden yarım cm kadar daha yukarda yağ
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Normal seviyeye aldırman da fayda var.......... Tapayı açıp biraz boşaltıp, geri kapatacak.......
Okumadan imzalamam.....
niye gidiyosun dandk yerlereegelseydinn iş yok oturuyoruz
![]()
Vw MK2 GTi
Hergestellt in Deutschland
EXCLUSIVE GARAGE
yok ya dandik yerde değil rad-r a gittim orda biraz işimiz vardı headers için gitmişken yağ filtre flanda yanımdaydı değiştirelim dedim keşke basında dursaymışım
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
elbette bi sıkıntı vardır ozaman o çubuğa nede min ve max seviyelerini koysunlar sadece min koyarlardı bunun altına düşmesin yeter derlerdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)