|
|
#20 | |
![]() |
neticede sanal ortam tamam ben sizi tanırım siz beni sorun değil ama adamın teki gelip monitörden rahatçana okuyup kim kimdir kim nedir bunu çözüp maduriyet yapabiliyorlar.. En basitinden ben artık sahibindenki ilanlarda bile telimi vermiyorum saçma sapan teller geliyor... benim bu mağduriyet konusunda xenon kit hikayemde varda yıllar öncesinden konu uzar şimdi gerek yok.. |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
isteyen nick isteyen adını yazıyor zaten. hem benim senin adını yazıp ortalığı karıştırmayacağıma nasıl emin olabiliyorsun? |
|
|
|
|
|
|
#22 |
![]()
Otomobil: 200Sx S14A
|
Bu konuyu açtığımı tamamen unutmuşum.
Benim bu konuyu açmamdaki sebep, benim gibi yeni üyelerin insanlarla muhabbet, sohbet etmekte çektiği zorluktu. Gayette tatlı bir dil ile, düşüncemi dile getirdiğimi düşünüyorum. Gelen olumsuz düşüncelerede saygım var ancak söylemeliyimki söyleyiş tarzınız biraz agresif olmuş. Benim önerim sadece İsim ve Soyisim yazmasıydı. Ama adımı kullanırlar diye düşünenler için, misal veriyorum ben Oz`'un adının Özgün olduğunu bu konuda öğrendim. Öğrenmemiş olsam bile bir yere gidip "Merhaba ben TT forumunun yöneticisi Oz` ismimde Ahmet." Diyerek de ismini kullanabilirim. Nasılsa kimse Oz`un adının Özgün olduğunu bilmiyor. Bu sadece bir örnekti. Kötü niyetli bir insan olsa isminize gerek duyacağını pek sanmıyorum. Zaten sadece bir öneriydi. Azarlar gibi cevap vermek yerine "hayır kardeşim, bence olmaz adımızı kullanırlar" vs. diyebilirdiniz. Eleştirinin her türlüsüne, iyisine kötüsüne açığım, ama azarlarcasına değil, yaptığım şekilde tatlı dille eleştiri yada cevap beklerim. İyi forumlar. |
|
|
|
|
|
#23 |
![]()
Otomobil: VOLVO 960&LANCIA DELTA '10
|
Bence de isim uygulamasi guzel olur.
Cok cekinen, sakli kalmasini isteyen de baska bir isim yazar yani sonucta ![]() Zaten soyadi yazmadikca cok da problem cikaracagini sanmam. Bence cok yararli olur. Su da var, ismin kotu kullanimi konusu... Ben bu foruma daha aktivasyon almadan 1-2 uyenin ismini zaten nicklerini twitterda aratarak ogrendim. Kotu is cevirecek adam zaten cevirir... |
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
Yeni temaya ne zaman geciyoruz Allah'in izniyle sabirsizlaniyorum
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
bide mesaj alıntı yapıldığı zaman msn gibi altta link yanıp sönse iyi olur oz.
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
#26 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
ne isimmiş arkadaş burda bile ayrı kutuplar çıkıyor
![]() ismim burada yazsa ne olur kimden korkum varki adımdan olsun yazsın daha iyi olur.. __________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
#27 |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
İSTEYEN imzasına yazabilir gerçek adını soyadı nı mantık
|
|
|
|
|
|
#28 | |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
kimsenin kimseyi bence azarladığı yok, forum gereği insanlar yorum yapıyor. türkçe bu nasıl okuduğuna göre anlam değişiyor işte.. mesela ben, olabilecek aksaklıkları görmeye çalışyorum, bir fikir ortaya atarken de önce bunları düşünürüm. bence gereksiz. zaten çok mantıklı gerekli birşey olsaydı herkes oh yea güzel derdi ve şimdiden uygulanmaya başlanırdı.. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]()
Otomobil: Basık yuki (SOLD)
|
|
|
|
|
|
|
#30 | |||
![]()
|
Ben fikir ortaya atarken, insanların birbirlerine isimleriyle hitap etmelerinin daha samimi bir ortam oluşturacağını düşündüm. Siz isminizin kullanılacağını düşündünüz. Sanırım isminiz çok değerli ve önemliki korkuyorsunuz, saygı duyarım. Ama ben demedimki "herkeze dayatma yolu ile isimlerini soy isimlerini yazdıralım." Altı üstü bir öneride bulundum. Forum gereği yaptığınız yorumlarınız, biraz aşırı tepki içeriyor. Umarım siz benim Türkçe'mi yazma amacımdaki gibi okur ve yanlış anlamazsınız, ben yapamadım sanırım bunu. Saygılar. __________________________________ Blog : Türkiye'de Drift Yapmak
|
|||
|
|
|
|
|
#31 | |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Bunun dışında şartla, zorla profilde herkesin isminin yazdırılması saçma olur. Kimsenin kimseden isminin kıymetinden dolayı korktuğu yok. Bunlar kişisel tercihe bağlı konulardır. Örneğin ben forum ortamında ismimle hitap edilmesini sevmem. Siz de seversiniz. Bu sizin tercihiniz. Ama sizin bu kendi tercihinizi uygulamanız için önünüzde halihazırda hiçbir engeliniz bulunmazken, yani kendi isminizle kullanıcı adı alabiliyor veya imzanızda isminizi belirtebiliyorken, ben kendi tercihimi sizin öneriniz gerçekleşirse özgür bir şekilde yaşamayabilirim. Güzel Türkçe'miz size konuyu anlatmama bilmem yardımcı olabildi mi? |
|
|
|
|
|
|
#32 | ||
![]()
|
__________________________________ Blog : Türkiye'de Drift Yapmak
|
||
|
|
|
|
|
#33 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
isim uygulaması güzel olur,birde günluk ruh hali diye bir şey var mutlu,mutsuz,neşeli,kızgın gibi vs vs böyle birşeylerde olabilir aslında
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#34 |
![]()
Otomobil: 04 Punto Dynamic
|
isim soyisim zorunlu olmamalı
birde şu mesaj alıntılanınca haber verilse mesaj yoluyla çok iyi olurdu |
|
|
|
|
|
#35 |
![]() |
isim vede soyisim bence olmalı.herkez yazmadan 2 kere düşünür.Sıkıntısı olan yazmaz.
__________________________________ 34RJH99 34MUU56 34PCB83 34SIS35 34UJ7198 34UT8137 |
|
|
|
|
|
#36 |
![]()
Otomobil: USDM ae101
|
imza bolumune ısım yazmak mantıklı bence yonetıcıler ıcın sorun yoksa
__________________________________ http://img17.imageshack.us/img17/4045/adsztdp.png Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#37 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Olmaz bence... Şimdi birinin ismi Abdürrezzak Delibalta olursa nasıl sığacak oraya?
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
Isteyen yazar istemeyen yazmaz, neden bu konu bu kadar uzadi arkadaslar, bu bolgede hala moderatorum kitlerim ona gore.
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|