Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 05-02-2012, 08:08   #1

MOzen - ait Avatar

Otomobil: 200Sx S14A

Öneri: İsim Sistemi

Üyelerin nicklerinin altında bir de isimleri yazarsa daha samimi bir ortam olur düşüncesindeyim. Uygulanabilirliği nedir bilemem ama gerçekten hoş olurdu.
MOzen isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
Eski 05-02-2012, 17:55   #2

berkay_aydin - ait Avatar

Otomobil: Corsa Dti

Bunu düşünmüştüm yemin ediyorum

.
berkay_aydin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-2012, 18:06   #3
TechTurkey

o.b.k - ait Avatar

Otomobil: fio emo 95ps

geceuçuşu, fordclubtr vs gibi küçük ve küçük kalmaya mahkum arkadaş grubu forumlarında olur bu tarz ihtiyaçlar. Hangi büyük çaplı yerli veya yabancı forumda gördünüz böyle birşey? Herkesin bir mahlası, takma adı vardır. Onla tanınır, bilinir. Özelden veya gerçek hayatta görüşenler, tanışanlar bilirler zaten ihtiyaç olduğu kadar birbirlerinin isimlerini. Zaman kötü; insanlar telefon numaralarını, e-posta adreslerini bile kodlayarak paylaşır olmuş. Devlet dairesi gibi nüfus müdürlüğünden vukuatlı nüfus kayıt örneğimizi istemenin alemi yok... Samimiyetse, alası yapılır. Aleniyetse, lüzumu yok, kalsın...
o.b.k isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
Eski 05-02-2012, 18:07   #4
Oz`
TechTurkey

Oz` - ait Avatar

Otomobil: Vw

Oz` - MSN üzerinden Mesaj gönder
MOzen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üyelerin nicklerinin altında bir de isimleri yazarsa daha samimi bir ortam olur düşüncesindeyim. Uygulanabilirliği nedir bilemem ama gerçekten hoş olurdu.
slm kardeşim sen bizim ayıların kusuruna bakma ....

TT 2012 v4 te olan birşeyi söyledin yeni forumda bu olucak hatta yeni foruma geçmeden yapılabilicek bişiy teşekkür ederim ilgin için Mecburi değil ama yazarsan çıkabilicek bir ortam olacak emin ol

www.drecu.com

www.EcuFast.com

Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Oz` isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-2012, 18:08   #5
Oz`
TechTurkey

Oz` - ait Avatar

o.b.k´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
geceuçuşu, fordclubtr vs gibi küçük ve küçük kalmaya mahkum arkadaş grubu forumlarında olur bu tarz ihtiyaçlar. Hangi büyük çaplı yerli veya yabancı forumda gördünüz böyle birşey? Herkesin bir mahlası, takma adı vardır. Onla tanınır, bilinir. Özelden veya gerçek hayatta görüşenler, tanışanlar bilirler zaten ihtiyaç olduğu kadar birbirlerinin isimlerini. Zaman kötü; insanlar telefon numaralarını, e-posta adreslerini bile kodlayarak paylaşır olmuş. Devlet dairesi gibi nüfus müdürlüğünden vukuatlı nüfus kayıt örneğimizi istemenin alemi yok... Samimiyetse, alası yapılır. Aleniyetse, lüzumu yok, kalsın...
isteyen yazmaz neden istemesinki adamın derdi tasası yok yazmasının bence mahsuru olmaz

www.drecu.com

www.EcuFast.com

Teşekkür Edenler
Eski 05-02-2012, 18:10   #6

Oz`´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
isteyen yazmaz neden istemesinki adamın derdi tasası yok yazmasının bence mahsuru olmaz
Özgün abi chat bölümü'de olsun..

.
Eski 05-02-2012, 18:11   #7

Otomobil: yok

özgün abi harbiden bazı sitelerde görüyüorum solda bi yer ayırmışlar orayı msn'e çevirmişler sohbet dönüyor..Hani bizde konular kirleniyor ya o sebeple iyi olabilir ama şu yanıda var burası msn değil.
Ama şunu kabul etmek gerek TT olarak son zamanlarda inceden bi cıvıtma var

senna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sene 1962 akşam single turbo suprayla lokalden dönüyoruz parktan çıkarken arabayı ufoya sürttük
ST-max isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-2012, 18:12   #8
TechTurkey

o.b.k - ait Avatar

Oz`´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şart değil, serbest, opsiyonel olacaksa olabilir. Ama zaten şimdi de profile veya imzaya isteyen yazabilir bu bilgileri. Ayrıca görünmesinin, avatarın altında da belirmesinin lüzumu yok bence.
Teşekkür Edenler
Eski 05-02-2012, 18:16   #9

ST-max´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
özgün abi harbiden bazı sitelerde görüyüorum solda bi yer ayırmışlar orayı msn'e çevirmişler sohbet dönüyor..Hani bizde konular kirleniyor ya o sebeple iyi olabilir ama şu yanıda var burası msn değil.
Ama şunu kabul etmek gerek TT olarak son zamanlarda inceden bi cıvıtma var
Öyle birşey geliyor galiba

.
Eski 05-02-2012, 18:18   #10
Oz`
TechTurkey

Oz` - ait Avatar

Chat bölümü diebişi olmayacak boşuna kendinizi kandırmayın cıvıtanı ucurucam değişik kararlar almaya başladım

www.drecu.com

www.EcuFast.com

Eski 05-02-2012, 18:35   #11

Otomobil: passat b5

o.b.k. usta niye fevri yazdın bukadar ? yada biz mi fevri anladık ? isteyen yazar isteyen yazmaz.tıpkı burda yaşını yazan yazmayan gibi.arkadaş kötü bişey söylememiş.Ayrıca bunun küçük büyük forumla alakası yok.
rebel isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-2012, 18:50   #12
TechWorks

Maxiboost - ait Avatar

Otomobil: JFTF!

Maxiboost - MSN üzerinden Mesaj gönder
bende o.b.k gibi bakıyorum konuya, gidipte adımı yazmam ne gerek var? bilenler bilir bilmeyenler örnek mi alsın sanırım onun tepkisi zorunlu olursa diye böyle oldu. İsteyen tabi ki yazabilir kendi tercihidir ayrı mesele
Maxiboost isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-2012, 18:51   #13
TechTurkey

o.b.k - ait Avatar

rebel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o.b.k. usta niye fevri yazdın bukadar ? yada biz mi fevri anladık ? isteyen yazar isteyen yazmaz.tıpkı burda yaşını yazan yazmayan gibi.arkadaş kötü bişey söylememiş.Ayrıca bunun küçük büyük forumla alakası yok.
Meselenin arkadaşla alakası yok. Zaten arkadaşa yönelik herhangi bir yazım da yok.

Ama bu fikirler yeni değil. Her forumda konuşulur böyle şeyler. Çünkü sürekli birileri sohbete kendilerini fransız hissederler. Samimiyet kurmayı da isimle hitap etmekte bulurlar vs...

Ama bu gibi durumlarda kaybeden hep böyle despotik, baskıcı, zorla vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyen, böyle fikirleri uygulayan küçük ve küçük kalmaya mahkum forumlar oldu. Ben de gördüklerimi, örneklerini yazdım. Böylesi bir despotik anlayışın olduğu yerde şahsen ben durmam, durmadım da. Ha, arkadaş çevresi arasında insanlar takılacaktır, forumun asıl ve yegane amacı budur, amenna. Saygı duyar, arkadaş kahvesini terkederiz. Zaten öyle bir yerde de birşeyler paylaşmanın anlamı kalmaz.

İsteyen yazar adını. Hatta adıyla nickname alır. İsteyen de mahlas kullanır. Forum burası. Paylaşım platformu. Ne paylaştığınız önemli, kim olduğunuz değil.

Şahsi görüşlerimdir. Saygı beklerim.
Teşekkür Edenler
Eski 05-02-2012, 18:51   #14

evolander - ait Avatar

Otomobil: OUTLANDER TURBO , E30 DELLORTO

aslında bu olay küçük çaplı forumlarda daha az oluyor verilen örnek bence yanlış.
benim gibi bir sürü foruma üye inan var burda küçük çaplı forumlarda zaten herkes birbirinin adını vs zaten bilir az online olunca samimiyet zaten artıyor.

bencede isteyen yaşınının gözükmesini ayarlıyorsa ismide o şekilde ayarlaya bilir.
evolander isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-2012, 19:01   #15

Frid - ait Avatar

Otomobil: ef

opsiyonel olursa sıkıntı yoktur

"Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor."
Frid isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 00:05   #16

low&slow - ait Avatar

Otomobil: 206+

o.b.k´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Meselenin arkadaşla alakası yok. Zaten arkadaşa yönelik herhangi bir yazım da yok.

Ama bu fikirler yeni değil. Her forumda konuşulur böyle şeyler. Çünkü sürekli birileri sohbete kendilerini fransız hissederler. Samimiyet kurmayı da isimle hitap etmekte bulurlar vs...

Ama bu gibi durumlarda kaybeden hep böyle despotik, baskıcı, zorla vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyen, böyle fikirleri uygulayan küçük ve küçük kalmaya mahkum forumlar oldu. Ben de gördüklerimi, örneklerini yazdım. Böylesi bir despotik anlayışın olduğu yerde şahsen ben durmam, durmadım da. Ha, arkadaş çevresi arasında insanlar takılacaktır, forumun asıl ve yegane amacı budur, amenna. Saygı duyar, arkadaş kahvesini terkederiz. Zaten öyle bir yerde de birşeyler paylaşmanın anlamı kalmaz.

İsteyen yazar adını. Hatta adıyla nickname alır. İsteyen de mahlas kullanır. Forum burası. Paylaşım platformu. Ne paylaştığınız önemli, kim olduğunuz değil.

Şahsi görüşlerimdir. Saygı beklerim.
Haklısınız fakat suandada fransız kalanlar var benım gıbı Mesela Istanbul kar konusunu bastan sona kadar butun mesajlarıyla takıp ettım fakat uyeler kendı aralarında muhabbet ettıgınden dolayı mesaj cekemedım yanı maydonoz olmak ıstemedım. Bu konuda haklısınız fakat ısımlerde yazılsa nasıl hıtab edecegımızı(ısımle) bılebılırız.

Teyzeden araba almak : http://youtu.be/YxJ9-sky1SU
low&slow isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 09:52   #17
TechTurkey

Ranthor - ait Avatar

Otomobil: STI,Picanto

Chat'i uygun gormuyoruz, sunucuyu yoran gereksiz birsey, IRC de konusabilirsin muhabbet istiyorsaniz.
Diger konular da birsey diyemiyorum, ama ben ismimi yazmam..

----------

I do not hope a better world for anyone...

-------
Ranthor isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
Eski 06-02-2012, 11:01   #18

Otomobil: Ford

İsim yazılma olayının küçük ya da büyükle alakası yok. Fordclub benim yönetimimdeyken o kuralı bizzat ben getirmiştim. Bunun nedeni de gereksiz atar gider yapan gerizekalıların foruma gelmesini engellemekti. İnsanlar kendi ismi orada yazdığı zaman "gönder" tuşuna basmadan önce bir kez daha düşünüyor. Zira kişi kendi ismi ile mesaj yazmadığında gerek google aramalarında, gerekse diğer arama motorlarında kendi isimleri yaptıkları denyoluklar ortaya çıkmayacağı için istedikleri gibi saçma salak şeyler yazabiliyorlar. Onun önüne geçmekti amaç ki zaten amacına da ulaştı diyebiliriz. Bunu boyut ile bağdaştırmak komik ve mesnetsiz bir iddia. Boyut zannettiğiniz kadar önemli değil. Kaldı ki herkesin umurunda da değil. Şahsen şu an yönetimini yürüttüğüm forumda da üye alımı komple kapalı. Sadece benim onay verdiğim insanlar "bunlarda genellikle adını soyadını yazmayı becerebilen" ya da facebook aracılığı ile üye olan insanlar üye kabul ediliyor. Günde kaç tane bulk/spam/trash üye sildiğimi bilseniz boyut konusunda bu kadar iddialı konuşmazdınız. Her forumun üye sayısı gibi bir önceliği olmayabileceği gerçeği ile yüzleşmek lazım.

He TC kimlik no, o adı geçen sitede benim yönetimi bırakmamdan sonra gündeme gelen bir uygulama. Bana da komik geliyor. Ama onların kendi tercihlerindir. Herşeye rağmen eleştirirken bu kadar hoyrat olmamak gerek diye düşünüyorum. Kendi siteleri istedikleri gibi yönetirler..

Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Son Düzenleyen merruse; 06-02-2012 11:04. Sebep: Yazım hataları
merruse isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
Eski 06-02-2012, 12:54   #19

TolgaEsentepe - ait Avatar

Otomobil: civic

bana bi nick bulun adımın altına yazıcam

.
TolgaEsentepe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 10:44 ::::