gözü yoruyor ve birazda karmaşık geldi carbondan sonra
Printable View
gözü yoruyor ve birazda karmaşık geldi carbondan sonra
Foruma eskiden gunde 20 kere giriyorsam simdi 5 e düstu.
iyimi kotumu bilemedim :)
aynen bende öyle.
techturkey mi başka site mi bi afallıyor insan.
karmaşık gözüküyor olmamasına rağmen.
üye kontrol panelinden cevap yazılan, konulardaki son mesaj oku var. o sanırım genişlikten ötürü bazen alt satıra kayıyor hatta kayboluyor bulamıyorum :) bakılabilinirmi?
Bence gayet hoş oldu bende alışmıştım eski karbona ama yenilik iyidir. Pek eksiği kalmamış bir iki ufak şey dışında. Elinize sağlık.
Telefondan giremiyorum okunmuyo konular çok karmaşık ve yorucu oluyo bilgisayarda bir sorunum yok gibi birde bende araç bilgisi gözüküyo ama başka kimsede gözükmüyo araç bilgisi:)
Yeni olduğumuzdanmıdır bilmiyorum ama çok alışamadım bile smileylerini hiç sevmedim nerde benim yeşil kafalı gülen adamım :(
Teşekkürler güzel olmuş şimdilik biraz garip geliyor ama alışırız ellerinize sağlık.:icon_tup:
abi ebatlarını felan ellemeyin lütfen ben yagvas yavas düzelticem sakin !
Bu şekilde devam ederse çok hit kaybettirir diye düşünüyorum.. Eski haliyle kullanım kolaylıgı ve görünüm açısından hiç alakası yok.. He seviyoruz, kemik kitlesi devam eder orası ayrı..
ya boş konuşuyorsunuz dicem kızıcaksınız söleyn bakalım hangisi yoruyor ?
http://www.techturkey.com/eR1.png
KAnka yeni mesajlara tıkladıgında ortaya çıkan tablo çok yogun ve karışık.. smileyler eskisi gibi etkin degil, hissiyatı yansıtmıyor.. üyeler ile alakalı kısıtlanan bilgiler ve orada yer alan kutucuk eskisi gibi ferah degil..
Bunlar forumun iyiligi için söyleniyor, kimsenin bi art niyeti yok yani.. Nihayetinde para vermiyoruz buraya girmek için..
bakın yeni mesajlar dersinki göz yoruyor forumun ana yüzü bence gözü yormuyor tabiki sikintilar olabilir kabul ama yok hayır kötü deyip kestirip atmanın manası yok eski foruma geçtiğimizde hepsinden yoksun kalıcaksınz dewamli hata mata ozaman ben sabahlara kadar ozan sabahlara kadar koşturuyor tamam yeni mesajlarda bakalım neler varmı sölersin bakarz
Konu başlıklarını sıraladığımızda bence en büyük fontta yazması gereken konunun başlığı olmalı. Yani ben yeni mesajlar sekmesine tıkladığımda karşıma gelen listede en belirgin olanlar bence konu başlıkları olmalı. Fikir...
Cogumuz yeni msjlardan takip ediyoruz veya basliklarin altina girip konulari okuyoruz
Konu basliklari daha belirgin ve bir tik buyuk olsa daha iyi olur gibi gozumuz bozuk degil ama ekrani baya buyutuyoruz :)
Supersinizilgileniyoeuz sabahh
valla bende ne yalan söyliyim alışamadım,eski tema da test için girdik ettik vs bi alışma duruumu wow durumu olduda bambaşka site gibi vallahi:D
birde hızlı cevap kısmının arka planını beyaz yaparsanız iyi olur özgün böyle nereye yazcağını arar insan(bana insan diyen varsa eğer :hehe: )
abi eskiden bişeyi arayınca lök diye aradığım şeyi çıkartırdı karşıma şimdi bişey arıyorum karşıma alakasız sonuçlar çıkartıyo hep random konular sallıyo sanki. araba arıyorum silecek tavsiyesi konusu çıkıyo karşıma :D
Ben çok beğendim, değişiklik yeni bir hava yaratmış. Elinize emeğinize sağlık.
Başlıklar düzelmiş, ellerinize sağlık.
Temaya ben şahsen alıştım. Denk geldikçe gördüğümüz eksikleride tamamlayınca boncuk gibi olur :)
Taglamayi actik,
Profil sayfasini actik, arkadas ekleme opsiyonu getirdik.
Kisa vadede facebook a baglayacagiz, o konuda cok istek vardi;)
Zamanla cok guzel olacak insallah.
Etiket olayı çok iyi olurdu abi ya da alıntı yapınca bildirim gitmesi
Evet msjımızdan biri alıntı yaptığında bildirim gelirse çok iyi olur.
eski forum tamamen gitti mi artık ? buda hoş ama alışana kadar garip gelicek biraz.
Abi bildirim özel mesaj ile gelmese sadece bildirim sekmesinde gelse olmaz mı ?
Banada forum bu arayüz ile biraz daha hızlı gibi geldi bu banami oyle geliyor sadece yoksa genel bir calisma varmı bununla ilgili teşekkürler :)
Nacizane birkaç tavsiyem ve beni rahatsız eden birkaç şeyi yazacağım tekrar,
-Misal konuyu başlatan,başlama tarihi vs. gözüküyor. Bu çok kalabalık gösteriyor arama sonuçlarını ve bunaltıyor. Bunlar kalkarsa daha sade ve hoş olur düşüncesindeyim.
-Konu başlığının solunda yer alan TT logoları da ya tek tip olmalı yada kaldırılmalı diye düşünüyorum. Keza bu da kalabalık gösteriyor.
Bu iki değişimin çok etkili olacağını düşünüyorum. Şuanki haliyle bıkkınlık veriyor, sitede duramıyorum şahsen.
Sol tarafta profil bilgilerimiz de bulunan araç bölümü bazen yazıyor bazen yazmıyor. Sadece bende mi böyle ?
Az önce benim profilimin altında araç bölümü yazıyordu, sayfayı yeniledim gitti :)
Tag olayı olarak mesela @Ranthor diyerek etiketlesek (ranthor yazısı mavi veya kırmızı olsa tıklayınca üyenin profili açılsa) bu gibi bi şansımız olabiliyor mu bu sistemde bilmiyorum ama güzel olurdu.
Birde mesela google'da eski arayüz zamanında açılmış bi konuyu aratınca konu gözüküyor,ama tıklayıp açmaya çalışınca , siyah arka planda ;
'' Not Found
The page you are looking is not here.. '' diye bi yazı çıkıyor. Sekme olarak sayfa bulunamadı yazıyor.
Bunu düzeltme imkanınız var mı ?
Teşekkürler butonu mesaj kirliliğinin bir nebzede olsa önüne geçecektir diye düşünüyorum.
+1907 +100 yazıp alkış smileyi koyup mesaj yollayan çok var.
şu imzalara mesaj alinti yapilmasini engelleyemiyormuyuz. cok kalabalik yapiyor sanki.
Birde şu "Başlatan" yazisi koyu olunca diklat dagitiyor konu basligin zor okunuyor.
Eski tema güzeldi bence neyse yenilik iyidir yapanların eline sağlık yardımcı olmaya çalışalım hata görürsek...
forum aramasıda hala çalışmıyor tam verimli yazdığım hangi konuya kimler ne yazmış göremiyorum takip edemiyorum..
temaya alışılırda forumun arama motoruna çok alışmıştım istediğim bilgiye tek bir kelime ile ulaşıyodum şimdi çok alakasız şeyler çıkıyo ? zamanla düzelecektir,yenilik iyidir tabi de eskiye baya alışmışız :(
Forum db index tamam, arama yapiyor artik.
gelismis aramadan kullanici adi girererk sadece o kullanicinin mesajlarini aratabilirsiniz.
Google search icin biraz sabir.
Ayrica vbSEO denen sirket batmis:) yenisine alamadik. o yuzden eski google search sonuclari calismayacaktir.
google yakinda indexler..
vb 4.2.2 çıkmış demek :) Hayırlı olsun. Eski forum versiyonundan çok daha iyi bir versiyon bu.
Zamanla eksikler de giderilecektir. Paniğe gerek yok bence.
Sanki eski interface daha güzel gibiydi, değişiklik iyidir, alışırız zamanla.
eski konular çıkmıyor sanırım kendi konularımı falan aratıyorum hepsi yok yada mesaj yazdığım konularında hepsi yok