Yeni duzenlemeler ile guzel olmus yakinda silah gibi olur
Mobil secenegi guzel :) tek elle devam :D
Printable View
Yeni duzenlemeler ile guzel olmus yakinda silah gibi olur
Mobil secenegi guzel :) tek elle devam :D
Bence sunan forumun arayuzu, renkleri karbondan daha guzel.
Zamanla kullanicilar da alisir, ilk carbona gectigimizde kimse begenmemisti. Simdi herkes karbon sever olmus:)
Forumu biraz daraltsak daha güzel olacak sanki. Artık 1024 x 768 kullanan yoktur çok büyük duruyor böyle ve hayli ile göz yoruyor.
1280 x1024 iyi olabilir olgar , çoğu laptop öyle
yeni mesajların 20 sayfadan sonrasını görme şansımız var mı?
tema ciddi göz yoruyor daha 5 dk olmadı forumu açalı, gözlerimi kısmaya başladım. ben en eksi olan carbon temayı kullanıyordum diğeri de göz yorduğu için. bu tema olayına el atılmalı bence de. diğer değişimler elbette güzel olmuştur, olacaktır.
gözü yoruyor ve birazda karmaşık geldi carbondan sonra
Foruma eskiden gunde 20 kere giriyorsam simdi 5 e düstu.
iyimi kotumu bilemedim :)
aynen bende öyle.
techturkey mi başka site mi bi afallıyor insan.
karmaşık gözüküyor olmamasına rağmen.
üye kontrol panelinden cevap yazılan, konulardaki son mesaj oku var. o sanırım genişlikten ötürü bazen alt satıra kayıyor hatta kayboluyor bulamıyorum :) bakılabilinirmi?
Bence gayet hoş oldu bende alışmıştım eski karbona ama yenilik iyidir. Pek eksiği kalmamış bir iki ufak şey dışında. Elinize sağlık.
Telefondan giremiyorum okunmuyo konular çok karmaşık ve yorucu oluyo bilgisayarda bir sorunum yok gibi birde bende araç bilgisi gözüküyo ama başka kimsede gözükmüyo araç bilgisi:)
Yeni olduğumuzdanmıdır bilmiyorum ama çok alışamadım bile smileylerini hiç sevmedim nerde benim yeşil kafalı gülen adamım :(
Teşekkürler güzel olmuş şimdilik biraz garip geliyor ama alışırız ellerinize sağlık.:icon_tup:
abi ebatlarını felan ellemeyin lütfen ben yagvas yavas düzelticem sakin !
Bu şekilde devam ederse çok hit kaybettirir diye düşünüyorum.. Eski haliyle kullanım kolaylıgı ve görünüm açısından hiç alakası yok.. He seviyoruz, kemik kitlesi devam eder orası ayrı..
ya boş konuşuyorsunuz dicem kızıcaksınız söleyn bakalım hangisi yoruyor ?
http://www.techturkey.com/eR1.png
KAnka yeni mesajlara tıkladıgında ortaya çıkan tablo çok yogun ve karışık.. smileyler eskisi gibi etkin degil, hissiyatı yansıtmıyor.. üyeler ile alakalı kısıtlanan bilgiler ve orada yer alan kutucuk eskisi gibi ferah degil..
Bunlar forumun iyiligi için söyleniyor, kimsenin bi art niyeti yok yani.. Nihayetinde para vermiyoruz buraya girmek için..