Kodluk modluk birşey değilde yazacak başka bir yer bulamadım 'car restorasyon' biraz tuhaf bir bölüm adı olmuş. :D fifty fifty olmuş resmen :D
Printable View
Kodluk modluk birşey değilde yazacak başka bir yer bulamadım 'car restorasyon' biraz tuhaf bir bölüm adı olmuş. :D fifty fifty olmuş resmen :D
Oyle tasarlamislar ne yazik ki, su anlik bir cozumum yok. ben de her seferinde siliyorum eski basligi
yeni mesajları tıkladıgımda forma giriş paneli çıkıyor ve giriş yapmaya yetkiniz yoktur diye hata veriyor
Bir türlü resim ekleyemedim, başka mesajlardan [ımg] uzantılarını kopyalayıp ekleyebiliyorum. resim ekle penceresine linki veya bulunduğu yeri seçtikten sonra tamama tıklayınca pencere kayboluyor ama mesaja eklenmiyor.
Beğendim Beğenmedim tuşları bazı mesajlarda var bazılarında yok.
eskiden gelişmiş aramadan nick yazdığımda yazdığım tüm mesajların konuları çıkıyordu bu sayede yeni bişey yazıldıysa görüyordum. Şimdi sadece açtığım konular görünüyor başka çözümü var mıdır?
Profil linkinde => http://www.techturkey.com/forum/member.php?2607-ahk Sol menüde Tüm mesajları şeklinde bir link var.
Eğer profilde yaş gösterme olayında süreklilik devam ediyorsa bazı arkadaşların yaşı gözükmüyor halen
aynı sekilde evden girdigimde begendim begenmedim hikayesi mesajların sag altında gözüküyor ama işdeki bilgisayarda inatla gözükmüyor ama uyuarısı geliyor
Aynı sorun bende de olmakla beraber, konulara yazdığım mesajlar görünmüyor. Yeni mesajlarda konu başlığında yeşil tik işareti var, son mesaj yazanda nickim görünüyor ama konunun içine girince mesajım yok. Hatta bu konuya ikinci mesajımı yazıyorum. İlki görünmüyor, bakalım bu görünecek mi ?
bende beğen butonu yok neden olabilir ? :S
Düzeltme butonunun kalkması kötü olmuş
sayın admınım sıtede yorum yapamıyorum kendını tanıt kısmından yeni konu acamıyorum. tesekkurler
İphone dan aynı sekilde beni hatırla diyorum her seferinde yeniden kullanıcı adı ve sifre istiyor. Sanırım yeni temadan sonra oldu bu olay önceden direk giriyodu :(
Bide kendi açtıgım konulara tıkladıgımda error yazısı çıkıyor.
Forum içerisinde actigim her sayfada reklam.kutucuğu aciliyo bu reklamları nasil kapatabilirim herkezde bu varmi acaba
Mesaj kutusu doldugunda ekranda uyarı gibi bişey oluyordu şuan oyle bi uyarı yok.
acayiplik mi bilmiyorm ama bi gösterge koyulsa iyi olurdu :)
konuya mesaj yazınca soldaki profil bilgilerimde üyelik yaş şehir mesaj sayısının altında araba bilgisi de çıkıyor, sayfayı yenileyince kayboluyor.
rahatsız edici bişey değil ama bug gibi geldi ondan yazayım dedim.
ben hala gerçek saat ile forum saatini tutturabilmiş değilim :D
Sitede hangi konuya girsem yan seklemede reklam açılıyo bende de
cep telefondan girdiğimde yukarda beyaz siyah kaputlu s2000 ve sağdaki projeler ana ekranında sağ fotoların hepsi kırmızı opel astra :D
sitede ki arama bölümü sıkıntılı biraz ayar sorunu var gibi
Asiri besleme bolumu yukarida url de athiri besleme diye yaziyor. Arama butonu eskiden cok iyiydi simdi istedigim hic birseyi bulamiyorum yazdigim kelimeyle alakali alakasiz bir suru konuyu buluyor. Simdilik gozume takilanlar bunlar. He bide saat tutmuyor.
mesela şu an 00.38 ama forum saati 00.24 diyor
anasayfadan foruma tıkladığımda çıkan ekran
http://i.imgur.com/YN6kUFD.jpg
#79 +1 bende aynı sorun var kendi konularıma ve mesajlara bakarken bu hata çıkmakta