kimseye mesaj atamıyorum özelden, yazıyorum gönderiyorum giden kutusunda yok yardımcı olurmusunuz
Printable View
kimseye mesaj atamıyorum özelden, yazıyorum gönderiyorum giden kutusunda yok yardımcı olurmusunuz
sitedeki tek acayiplik önceki 2014 girişli hesabımda nick değiştirmek için yönetici arkadaşa talepte bulunmuştum aylar önce artık nick değişimi olmuyor o hesabı bırakıp yeni hesap almalısınız demişti, onun haricinde hiç bir acayiplik yok :D benim için internette bir numaralı forum keşke 2014 ten daha önce yanışsaymışım :)
Selam arkdaşlar.
Fark edersem haberdar ederim.
@Ranthor mac kullanıyorum. Chrome geçmişini sildim ama sitede hızlı cevap çalışmıyor. Ne olmuş olabilir?
Görürsem yada fark edersem yazarım.
Konu açarken konu başlığında "İ" ve "ğ" kullandığımda,değişik şekiller çıkıyor.Forumun dil seçenekleri bölümünden, Türkçe ve Yeni Türkçeyi de seçerek denedim,düzelmedi.
Sitede virüs olma ihtimali varmı mobilden girdiğimde virusbilmem ne diye bi tane pop-up çıkıyor sadece burda başka sayfalarda yok?
Aynı sorun bende de var. Reklam popupları açılıyor.
Bendede yeni mesajlara v.s basınca saçma sapan reklam sayfaları acılıyor, hayırdır insallah.
Bende temiz.
http://i.hizliresim.com/bkJRZZ.png
Saldırı yedik sanırım
Deli gibi reklam geliyor, kapatinca anasayfaya atıyor.
Telden girince aynı @Yigit-Y gibi.
PC den girince sanırım Adblocker engelliyor, o da tek reklam engelliyor yani üst üste gelse yüzlerce olur reklam sayısı.
liveadexchanger diye bir site acılıyor reklam felan, okutmuyor forumu
Forumu cep telefonumdan hiç kullanamıyorum, tabletten girip yazabildim ama burda da telefonda da Yiğit abinin attığı reklamlardan çıkıyor.
forum saldiri yemis sanirim. free addblocker browser indirin androidciler herseyi engelliyor . arka arkaya reklam açılıyordu gece.
Valla bende reklamlardan dolayi sayfalari goremiyorum. Baskalarinda varmi diye bu konuya bakayim dedim bir cok kiside ayni sorun varmis.
Su anda bu mesaji tabletten reklamin bir kosesinden tiklayarak yazmayi becerdim, aradan @rebel in msj. Okudum free adblocker indirdim ordan mesaji reklamsiz duzenleyebildim
bu fotoda techte cikan reklam görüntüsü tableti kapatıyor;)
http://i64.tinypic.com/2khcsk.jpg
bircok cihazdan denedim bende reklam ustune reklam siteye girilmiyor
Site pert, csunu yazmak icin bile kac dakika ugrastik
Forum girişinde, Java ve Adobe Flash indirmeye zorluyor.
W10 için Flash Player Windows Edge'e gömülü olarak mevcut, indirmeyin : )
Reklam Engelleyici eklenti ile ancak girebildim.
Teşekkurler techturkey
reklama tıkladım ıphone kazandım :)
İphone dan girince her farkli sayfaya gectigimde reklam aciliyor :) bazen 1 sn gorunup gidiyor bazen reklami gec e basmak gerekiyor.
Reklam aldiysak premium uyelik icin iban alalim :D
Mobilden vpn ile girince reklam çıkmıyor. Adblock kurulu işe yaramadı
tarayici on bellegini silip tekrar dener misiniz?
ön belleği temizledikten sonra blocker uyarı vermedi.. işe yaradı herhalde
üst banner yerinde görünmüyor. Birde bu konunun başlığını biri düzeltse keşke :) acaiplik bi acayip duruyor.
Orda test diye bir satır var ondan banner kaymış
Saldırı var :)
Tema gittiğini için beğen butonu yok
Konu başlıkları bold olmuş
Banner aşağı kaymış
şu an bende de problem yok reklam vs. cıkmıyor ancak mesajların yanındaki like/disslike butonu gözükmüyor.
temada guvenlik acigi var. Surekli temizlemekten icin cikti. Sonunda kapattim...
Musait zamanda yeni tema yapacaklardir Oytun &. Ozgun
teşekkür butonu kalktı mı acaba bende mi bir sorun var ?
siteye her ne yapıldıysa çok güzel olmuş çok hızlı olmuş ellerinize sağlık
Nedense gündüzleri değil ama geceleri sürekli reklam çıkıyor kapat diyorsun bir daha çıkıyor 1 hafta önce de virüs uyarısı veriyordu şu an o gitti sanırım.
reklam işi sıkıntı 2 gündür giremiyorum sayfaya
browser on belleklerini/cache i temizleyin. Olgar Ozgun Ozan ekibi gece operasyonu ile toparladik
Suan duzelmisgorunuyor