3 gündür ciddi bir sorun var forumda. Geçenler de de aynı sorun olmuştu. Forum bakım'a girmişti ve düzelmişti sorun. En kısa sürede çözülür umarım, okuyamadıkça deli oluyorum :D
Printable View
3 gündür ciddi bir sorun var forumda. Geçenler de de aynı sorun olmuştu. Forum bakım'a girmişti ve düzelmişti sorun. En kısa sürede çözülür umarım, okuyamadıkça deli oluyorum :D
yeni üye olarak kimseye merhaba diyemiyorum :(
"üyelerimiz" topicide aynı dertten muzdarip.
konuların içini boşaltmışlar :)
Kendi konularıma girince hiçbirşey göremiyorum :)
Kimsede bişey yazmamış adminlerden :) sorun ne acaba konular geri gelicek mi ??
dolar euro konusunda 336ya kadar gidiyor sonrasına izin vermiyor.
kimse yohhmii
bir çok konunun son 3-5 sayfası yok
son sayfalar yine görüntülenmiyor
Bazı yeni konularda içerik yok, giriyorum içerisi bomboş görünüyor.
Yönetim istifa etmiş galiba:D
Site çöktü sanırım
yaptığımız yorumlar kayboluyor yok oluyor site çökme yolunda ilerliyor. yönetim haberiniz olsun :)
Üyeler bu kadar soru soruyorlar sorun var diyorlar ne bi aciklama ne bi çözüm var.sorunu çözemiyor olabilirsiniz ama burda bu kadar insan kac gündür yaziyor site sahibi yöneticisi yada bu işlere kim bakiyorsa ciksin iki kelime yazsin
@Oz site elden gidiyor, bir baksan be hocam?
satılıklar bölümünde konular görünmüyor.Sorun bendemi acaba?
1 haftaya yakındır sitede konuların çoğunun içi boş görünüyor. Kendi ilanımın detayını göremiyorum.
komple tasinacagiz insallah
Birçok konuyu göremiyorum artık.. Saçma sapan otomobil forumlarının kendi iOS - Android applikasyonun bile olduğu 2018 yılına girerken techturkey'in bu tarz bug'ları can sıkıcı bence..
Bu sorun nezaman giderilecek
Yönetici yokmu site göçtümü?
Techturkey app i olsa güzel olmaz mı ya ? TTCHAT i falan da olsun. anında bildirim versin aramızda para toplayıp verelim bi yazılımcıya
Avatarımı neyle değiştirirsem değiştireyim kaputu açık bbsli bir e30 olmaktan vazgeçmiyor :agbe:
Son sayfalar yine buhar olmuş.
bu surekli olursa reyting duser valla. sayfalar kayboluyor vs.. duzelecek mi?
burası texas a dondu kim kime dum duma :).
son sayfalar atttaaaa
bu sohbet kısmını yukarı aldıgınızdan beri sitenin sorunu bitmiyor son sayfalar yine uçtu
ya yöneticiler şu saçma sorunu çözmekten bu kadar mı aciz yazıklar olsun arkadaş ya kaç aydır aynı sorun halaa bi müdahale yok
Son sayfalar uçtu onu geçtim sohbetteki bi konuya şimdi yazdığım postuda göremiyorum
Arif v 216 yüzünden bunlar hep
Zaman makinasında gidip geliyoruz bi günümüze dönemedik
bitek ben mi son postları göremiyom :D
Beyler ranthor yillik izinde galiba
browserlariniz on bellegini temizleyin.
Sohbet- Hava Durumu (http://www.techturkey.com/forum/sohb...urumu-904.html) konusunda da forumun anasayfasında son mesajı gönderen farklı olmasına rağmen konunun son sayfasına gittiğimizde farklı bir post görünüyor son post olarak. Önbelleği temizledim, farklı tarayıcıdan denedim, sonuç aynı.
napalım domestosmu dokelım daha browserlere. yok sıte cuf.
Çok sinir bozucu