Pazartesinden beri sadece Hava Durumu konusuna yazılan mesajları en son 26 Aralıktaki GSI Club'in yazdıgına kadar görebiliyorum yeni güncel yazılanlar çıkmıyor
Printable View
Pazartesinden beri sadece Hava Durumu konusuna yazılan mesajları en son 26 Aralıktaki GSI Club'in yazdıgına kadar görebiliyorum yeni güncel yazılanlar çıkmıyor
Muz cumhuriyeti
Konusu 24 aralıkta takılı kaldı. Baktıkça ülkemde nostalji yaşıyorum
havadurumu ve benzin zammı konuları yılbaşı öncesinde.
benzin zammı konusuna en son 997TT murat abi yazmış gözüküyor ama girince son mesaj 12 aralık indirim mi var yoksa :)
Fotoğraflar 24 aralıkta kalmış bir tek bende mi acaba?
Ana sayfaya tıkladığımda sayfa açılmıyor, ama her tıkladığımda telefonuma "hesabınıza para yatmıştır" diye bildirim geliyor.
Tıklamaktan parmağım mosmor oldu, dolama olmadan düzeltin şu ana sayfayı.
ana sayfaya girmeye çalışınca şöyle bir hata alıyorum;
* For example, if vBulletin is installed in '/forum' the line should * state: define('VB_RELATIVE_PATH', 'forum'); * * Note: You may need to change the cookie path of your vBulletin * installation to enable your users to log in at the root of your website. * If you move this file to the root of your website then you should ensure * the cookie path is set to '/'. * * See 'Admin Control Panel * ->Cookies and HTTP Header Options * ->Path to Save Cookies */ //define('VB_RELATIVE_PATH', 'forum'); // Do not edit anything below // if (defined('VB_RELATIVE_PATH')) { chdir('./' . VB_RELATIVE_PATH); } require('forum.php'); /*================================================= =====================*\ || ################################################## ################## || # Downloaded: 14:17, Mon Dec 12th 2016 || # CVS: $RCSfile$ - $Revision: 82084 $ || ################################################## ################## \*================================================ ======================*/
forumda sadece önbellekteki index dışı kayıtlı linklerden girebiliyorsun.
oda ne denk gelirse.
tasinicaz , merak etmeyin .
biz de biktik:)
Çerezleri sildim, sonrasında sitede hiçbir logo buton ve banner görünmüyor. Hepsi soru işareti şeklinde çıkıyor.
post like lıyınca sayfa yenileniyor :D
sorun geçmiyor her yerden denedim son sayfalar yok
Anasayfada sorun yaşıyorum. /forum dizininde galiba yetki sorunları var.
Anasayfa ya girişte sorun var. http://www.techturkey.com/forum/index.php hata veriyor.
gönderdiğimiz iletiler bazen sapıtıyor.
türksat ve chrome kullanıyorum ana sayfada ve bazen bazı sayfalarda sayfa yuklenmiyor ya yarım kalıyor yada içerik hiç gelmiyor , sayfayı durdurup yinelediğimde sayfa yükleniyor ancak
daha önce yaşadığım ve düzeltilen sorun olan profil foto problemi ile yine karşı karşıyayım. Benimle alakası olmayan bir profil fotosu gözüküyor. daha öncede aynı foto vardı.
aktas ve aktaş kullanıcısını ayıramıyor SEO ne yazık ki
yeni mesajlara basınca artık eskisi gibi okuduğum konuları göstermiyor sayfadan kayboluyorlar. bu bi rsorun mu sayın admin bey :(
Son yazılan mesajlar görünmüyor
https://lh3.googleusercontent.com/-5...2_13-55-43.png
Konuya girerken :D
Bazı konulara girerken konu mevcut ancak içine girince içerik gözükmüyor. Sayfa sayıları mevcut ancak her bir sayfa boş gözüküyor. Örneğin "otomobilleriniz" başlığı altında birkaç konuda aynı sorun ile karşılaştım. Buna ilave olarak "hddsheriff" in de belirttiği gibi son yazılan mesajlar gözükmemekte.
son açtığım konularımın bir kısmı açılıyor bir kısmı açılmıyor. hatta bu konunun son sayfasını geçmek istediğimde de hata veriyor
PHP Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'postparsed' is marked as crashed and should be repaired in ..../includes/class_core.php on line 1386
bircok konunun son sayfalarina girilmiyor
son mesajları göremiyorum bende
forumu okundu say deyince
PHP Warning: mysqli_query(): (HY000/126): Incorrect key file for table './techturk_techturk/user.MYI'; try to repair it in ..../includes/class_core.php on line 1386
1 sene önce demişim xenforo ya geçin diye alışkanlıklar evet kolay vazgeçilmiyor ama teknolojiye ayak uydurmak lazım ben vbulletinin panelini dahi unuttum okadar geriye dönüp bakmıyorsun.
responsive olmaması bile çok büyük eksiklik bu tarz bir sitede. ma.lum artık bir çok kişi mobilden etkileşim halinde.
iyi forumlar
vbulletin'den ben de hic hoslanmiyorum ama ozgun karar verecek
Özel mesaj bildirimi alıyorum sürekli ama mesajı göremiyorum , sıkıntı bende mi chrome da mı sitede mi ?
1 ay oldu nerdeyse şu konu ile ilgili bi yardım alamıyorum. nickim değişmesi gerekiyorsa değiştirelim. başkasının fotoğrafı altında yazmak istemiyorum.
daha öncede bu konuyla ilgili şikayette bulundum adminler şu konuya bi el atarsanız sevinirim.
ilk kaydımı 06 Ağustos 2016da açmıştım 1,5 senedir aynı problemi yaşıyorum ama çözüm üretilmiyor.
Konuya yazılan mesajları göremiyoruz
http://www.techturkey.com/forum/sohb...saklandi_.html
Post attığım konu,yeni mesajlara tıklayınca çıkmıyor..
Sensiz olmuyor Tech Reyiz ne olur bizi bir daha bırakma :Deli:
Konuların son sayfalarına erişilemiyor.
bütün konularıma tıklıyorum error verior yine
yine mi çiçek sorunumuz var :D