Bugün günlerden yine site cortlamış :D Sayfaların %75i boş gösteriyor tıklayınca. Site bi randuman vermedi, kompresyon mu kaçırıyor nerde sıkıntı var, usta usta gezdik çözemedik :D :D
Printable View
Bugün günlerden yine site cortlamış :D Sayfaların %75i boş gösteriyor tıklayınca. Site bi randuman vermedi, kompresyon mu kaçırıyor nerde sıkıntı var, usta usta gezdik çözemedik :D :D
Yonetim konu ya da mesaj sildikce forum patates oluyor gibi bir izlenim olustu bence. Acaba o modullerde mi problem var ?
Sabah baktım bende 4 alıntı var tıkladım mesajlar silinmiş. Sanırım çiftlikbank ile ilgili konuda silinti yapıldı.
Son sf lar bende de yok yönetimin bilgisine.
Forum bu ara karbüratör+turbo+LPG'de ısrar eden Tofaş gibi. :)
Forum kapandı hadı facebook a gıdıyoruz :D
Konuma mesaj gelmiş okuyamıyooommm :D :D
forumun rolantisi gitti sanırım,post var görüntü yok :D
Bu konunun son sayfası vs nasıl hiç bozulmuyor :D
Ben Gold üyelik paketi aldım, o yüzden bende forum sıkıntısız :D
Forum yine içmiş belli.... Konuya yazan mesaj gözükmüyor
Konulardaki postlar gözükmüyor umarım kısa süre içinde çözülür
Bende sorun yok çok şükür
Gold üyelik sağolsun 100 tl ile kesin çözüm. Teşekkürler yönetim
Buradan devam muhabbete :)
Arkadaslar duyum aldik, forumun premium uyelik ozelligi oldugunu duyurup, baska insanlari da premium uyelik satma vaadi ile dolandiranlar varmis. Verdiginiz bu paralari 50 tl karsiligi geri alabiliriz.
Komple forumu sıfırlasak mı dedirtti :D
konular var ama içleri boşalmış çiftlik bankın tosuncuğu bizim sitenin de içini boşalttı sanırım. :) :D
sorununuz mu var hallederiz ,500 tl full+full gold üyelik
techbank :D
Eskisi gibi..
son sayfalarda bir kısım yok.
bazılarında son mesaj olarak gosterıyor ama topicte daha 2 3 sayfa oluyor ama erişim yok.
Hızlı resim sitesinden yüklenen resimleri ne chrome, ne explorer, ne de safari tarayıcılarında göremiyorum. Benim bağlantımdan mı kaynaklanıyor acaba?
Database yine patladı. Son sayfalar açılmıyor.
Sürekli bir özel mesaj bildirimi alıyorum ama tıklayınca sadece profilime gidiyor.Özel mesaj kutusu mu sorunlu ben mi kullanmayı bilmiyorum ?
siteye sadece zenmate kullanarak girebiliyorum. normal şekilde ne chrome nede operadan girmiyor. dns ayarlarım orjinal herşey tamam ama yine girmiyor malesef. ne yapabilirm ?
konulara açıldığında başlık dışında hiç birşey gözükmüyor bu neden olur?
Son sayfalar iptal, son mesajlar vs.
yine telef oldu forum bi düzene girseydi artık !
yenı mesajlar var gosterıyo 3 sayfa oncesını acıyor..
10 Konudan 8 inin içi boş.
4 Farklı bilgisayardan girdim. Mobil girdim sorun aynı.
otomobiller bölümüde patladı, açtığım konuda son sayfa açılmıyor :(
mentionlarıma baktıgımda silinmiş ileti diyor.
başlık var
sayfa yohh
nolur taşınalım artık :(
temizlendi..
database i degistirmek icin musait zaman lazim
şifremi unuttum kısmında bot olmadığımızı doğruladığımız kısım güncelliğini yitirmiş durumda şu an şifresini unutan biri yeni şifre alamaz..
cogu konudaki fotolar gozukmuyor