Ayni sorun bende de mevcut
Printable View
düzelttim kontrol edermisiniz :)
Sitenize yüklenen bir vbulletin uygulamasının dil dosyasından dolayı Türkçe karakter sorunu çıktı. En son açtığım konuda Türkçe karakter sorunu yaşanmıştır. Bilgilerinize sunarım.
selam,
ingilizce olmayan karakterler ile ilgili sorunumuz vardı, düzelttim tekrar kontrol edebilir misin?
Abi karakter sorunu halen var sanırım. Sohbette açılan iki konuda da sorun gözüküyor.
Ãzmir Oto Ekspertiz?
Elektronik ateþleme
Off topic satılıklar konusuna tıkladığımda sayfa bulunamadı hatası veriyor. Bilgilerinize
Düzenleme: sorun ortadan kalkmış şu anlık. Giriş yapabildim
- Her konuya girdiğimde, konu içinde biryere tıkladıgımda reklam sayfası açıyor.
3 Farklı bilgisayardan ve mobil'de dahil olmak üzere aynı sorunu yaşıyorum. bendemi var bu sıkıntı acaba
forumda bütün başlıklar kırmızı yeni konular var ama yeni msj butonuna basınca gösterilecek yeni msj yok gibisinden bi yazı yazıyo ?
reklam? nereyi gosteriyor
Merhaba,
Daha önce verildimi bilmiyorum ama hala devam ediyor. 1.si ; Konulara cevap yazdığınızda saati doğru gösteriyor. Ancak otomatik olarak belli bir zaman sonra log out olunca gönderdiğiniz cevabın saati 1 saat geri gidiyor ve o şekilde kalıyor. Örnek ; saat 02:00'da bir cevap yazdı isem, logout olduktan sonra baktığımda yazdığım cevabın saati 01:00 olarak gözükmekte ve bu şekilde kalmakta.
2. Konu mesaj kutusunda gönderdiğim mesajın gidip gitmediğini bilmiyorum. Mesajı gönderiyorum. Ancak "gönderilenler" klasörüne düşmüyor.
Saygılar.
Baska konuda da yazmistim...
Su postlarda gorunen begendim begenmedim ikonu 2 gun gozuktu,simdi kayip.
Kullandigim alet iphone 6.
Buyuk rahatlik aslinda... Nasil duzeltebilirsiniz?
mobil temada o hiç yoktu ki, nasıl gözüktü anlamadım.
ana temada gözükmüyorsa bir sorun var demektir