Son 2-3 gündür gerek ana sayfa, gerekse bir konuyu tıklayınca takılıp kalıyor, sayfayı açmıyor. Bayağı vakit geçince açıyor.
Internetimde sıkıntı yok, aynı anda başka siteleri rahatlıkla açıyor.
Son 2-3 gündür gerek ana sayfa, gerekse bir konuyu tıklayınca takılıp kalıyor, sayfayı açmıyor. Bayağı vakit geçince açıyor.
Internetimde sıkıntı yok, aynı anda başka siteleri rahatlıkla açıyor.
Okumadan imzalamam.....
Mobil uygulama yaparsanız araçlarımızla ilgili güncel durumları bam bam paylaşırız, arkadaş listemizdeki insanlarla forum üzerinden aktif bilgi alışverişi-sohbet gibi imkan olursa tadından yenmez.
Zaman zaman postlar gitmiyor, konudan ayrılmak mı istiyorsunu diye uyarı çıkıyor. 4-5 defa gönder tuşuna basınca gönderebiliyor ama bu da garanti değil.
Okumadan imzalamam.....
Bir mesaj yazıyorum. Cevapla dedikten sonra epey uzun süre bekleyip uyarı ekranı çıkıyor "bu sayfada kalmaya devam et" "bu sayfayı terk et". Bir kaç kez tekrarlıyorum ard arda mesaj yazamama uyarısı çıkıyor ama mesajı göndermiyor.
Telefon ve bilgisayarda safari, mozilla, opera, google chrome tarayıcılarında ayrı ayrı denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Buraya 2 defa sorun bildiren mesj attım, ikisi de "kaybolmuş" nedense.....
Okumadan imzalamam.....
Forumda yayınlanan fotoğrafları göremiyorum, ne yapabilirim? Yardımcı olabilecek var mı?
@Evrenoz
Konu Emre Ekrem tarafından (25-11-2021 Saat 09:14 ) değiştirilmiştir.
Forum sanırım geri yükleme olmuş ya da o tarz bir şey. Ben kendi konuma ek yapmıştım ama 13. sayfa şuan görünmüyor. Görünmesin yine sorun değil ama hızlı cevap ve gelişmiş mod kısmına girdiğimde düzenleme / Foto, video ekleme sekmeleri çıkmıyor.
Alıntı yapamıyorum ya da kendi mesajımı düzenleyemiyorum. Bir mesaj gönderirken uyarı veriyor. bu tarz sorunlar var, umarım düzelir.
hadi gözümüz aydın çok şükür kavuştuk
yanlız üstteki postu kaldırmayadık eyiydi
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)