Beni hatırla seçeneğini işaretlediğim halde sürekli şifre istiyor site.
Beni hatırla seçeneğini işaretlediğim halde sürekli şifre istiyor site.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Chrome üzerinden kesinlikle giriş yapamıyorum, opera'da her hangi bir sorun yok.
Araç restorasyon bölümünde açmış olduğum 97'' Astra Gsi başlıklı konu taşınmış görünüyor fakat nereye taşınmış bulamadım , mesajlara ve konu içeriğine de ulaşılamıyor.3 yıldır yapmış olduğum eklentileri anlattığım konu kayboldu.
Selamlar
umarım sevgili adminlerimizin dikkatini çekerim
son zamanlarda tuhaf konular açılmaya başlandı belli ki spam konular
hatta konu bile değil , içinde link paylaşılıyor mesela "Find Local Women Ready to Spice Up the Night in Your Town" gibi bir konu başlığı var
daha önce bu gibi konular yeni kullanıcı olarak görünen birtakım hesaplar tarafından açılıyordu
ya da bazı konulara bu tip ilk mesaj kullanıcılarından cevap gibi spam mesaj yazılıyprdu link içeren
ancak şimdilerde bir süredir üye olan ve normal konu açmış normal mesajlaşmış kullanıcılar adına da açılıyor
sanırım üyelikler hacklenmiş ve birileri bu tip konular açıp içine ilk mesaja link atıyor
bu konunun farkında mıyız yoksa gözden mi kaçıyor?
daha büyük belalara sebebiyet vermeden müdahale edilmesi gerekir diye düşünüyorum
bu durumu bir de sohbet kısmına konu açarak daha dikkat çekici hale getireceğim birazdan
umarım faydamız olur
Evet ne yazık ki farkındayız, eski aktif olmayan üyelerden basit şifre kullananların hesapları ele geçiriliyor sanırım.
Gördükçe temizleyip hesapları askıya alıyoruz fakat yine de gözden kaçan olursa soldaki profil kısmının altında "Mesajı bildir" butonuna (alttaki 3 ikondan en sağdaki) basıp iletirseniz bize mail düşüyor, hemen gereğini yaparız.
YouTubeDR.ECU
allah kolaylıklar versin başkanım
burası hepimizin
yük sadece sizde kalmamalı
gördükçe aksiyon alırız muhakkak dediğin şekilde
Merhaba.
Foruma mobil internetten giriş yapabiliyorum ama pc den giriş yapamıyorum şifre kullanıcı adı girdiğim halde.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Merhaba,
Bende de Beni hatırla seçeneği çalışmıyor. İşaretleyip giriş yapmama rağmen, belirli bir süre sonra siteyi açınca tekrar giriş yapmam gerekiyor.
Moderatöre atılan mesajlarınızdan geri dönüş alabiliyor musunuz ya da açtığınız ve onaya giden konulardan onay gelip de yayınlanan var mı 2025 yılı içerisinde? 05.01.2025 tarihinde onay bekleyen konu başlığım hala onaylanmadı ve moderatöre attığım "forum kurallarından herhangi birini ihlal ettiysem bilmek ve düzeltmek isterim" ezcümlesine sahip mesajlarıma da herhangi bir geri dönüş alamadım. Bilenler aydınlatırsa mutlu olurum.
Artı onsekiz post atılıyor konuma lütfen yetkili abiler el atsın
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)