Çerezleri temizleyin. Bende de oldu çerez temizledim düzeldi.
Printable View
Çerezleri temizleyin. Bende de oldu çerez temizledim düzeldi.
Dün ve bugün 2 pc ve telefondan giriş yapamadım bir türlü. Sabah Evren Abiye yazdım sağolsun cacheleri temizle dedi işe yaradı şuan ama bir şeye tıklıyorum mesela, ana sayfadan bi konuya giriyorum tak yine üyelik istiyor o düzelmedi ama artık en azından giriş yapabiliyorum. Güvenli değil yazısı hala duruyor bu arada...
site "beni hatırlamıyor" :(
resmen kırılıyorum ya :sorybom:
Chrome'da sıkıntı var şu an, Edge'den denedim gayet düzgün her şey
Sayfa http den yönleniyor. Tarayıcı güncellemeriyle bu cookie lerin tutulması engelleniyor gün geçtikçe
Bir an evvel bir sertifika yüklenmeli.
sorunların çoğu gidecektir diye düşünüyorum.
site girişlerde beni hatırlamıyor. Ek olarak beğeni atamıyorum. Bu özelliği kullanma yetkiniz yok lütfen tekrar deneyin mesajı çıkıyor
Hala üyelikten atıyor her pencereyi kapattıgımda.
bendede aynı şekil devam ediyor
Mozilla ile griş yapıyorum.Durum bende de aynı.
Postacı gibi guest olarak geziyordum bende. Bugün düzelmiş ama girebiliyorum.
Çerezleri silince düzeldi bende.
Tech başlığına Elektrik eklesek mi?
merhaba;beni hatırla kısmı uzun zamandır çalışmıyor,tarayıcı açıp kapattığımda yenide kullanıcı adı ve şifre istiyor,eskiden böyle bi durum yoktu
Bu ernestobut denen zırto kimdir ulaşılamıyor da tanımıyorum da disslike basıyor herkese :D
Her neyse 1 haftadır siteye giriş sağlayamıyordum. Gizlilik engellendi vs diyordu. Açılmasına sevindim.
mobilden siteye erişemiyorum. başka yaşayan var mı?
Mobilden erisiliyor fakat sekmen eskiden kaldiysa acmiyor yeni sayfa acip girmeyi deneyin.
Dunden acik kalan sayfami bugun actigimda litespeed 404 hatasi veriyor. Ayni hatayi forumdaki mesajlarda yazan diger konu linklerinde de veriyor. Google dan arama yaptigimda cikan linklere de ayni sekilde giremiyorum litespeed 404 hatasi veriyor. Mecbur forumun icinden manuel buluyorum o topic i