profil resmimi degiştiriyorum ancak yine eski foto kalıyo?
Printable View
profil resmimi degiştiriyorum ancak yine eski foto kalıyo?
Arkadaşlar yönetici Arkadaşlar kim ilgileniyor bilmiyorum ama bizim Bursa etkinliği konumuz neden silindi bilgi verebilecek olan varmı acaba ???
selam, ben silmedim fakat genel olarak techturkey adına buluşma düzenlemeye ve sticker bastırmaya izin vermiyoruz
Telefondan nereye tıklarsam sürekli reklam ve app store a yönlendiriliyorum. Tek bende mi var sorun? Sabah böyle bi sıkıntı yoktu çünki.
Sırayla ad.birdenbire diye site açılıp sürekli site adları değişiyo ve en son bu siteye geliyorum.
https://media-fire.org/?lang=tr&sid=45b84b08ebd818d789958d7598d56ba638f93 cbe&p=vd1036&pctx=13192416601430127839&m=&lp=resp& pn=vod&cus_dlp=true&cus_subid=425682&poc=1&angrin= 1&utm_expid=80511835-36.2emi9F4xSO6A3ThOOBMDcw.0&utm_referrer=http%3A%2 F%2Fwww.youradexchange.com%2Fad%2Fdisplay.php%3Fr% 3D425636
selam,
trojan yada virus almışssın telefona..
mesajiniz begenildi (thumbs up) kismi, tarih gozukmuyordu ansizin gozukmeye basladim
Kendi konularıma bakmak istediğimde hata mesajı alıyorum normal mi ?
Fatal error: Call to a member function allow_icons() on a non-object in /home/techturk/public_html/forum/vb/legacy/thread.php on line 225
http://www.techturkey.com/forum/sear...archid=2022704
Bütün konularda, sayfa sayı adedinde vs. hep gülen suratlar çıkmaya başladı.
Bence baska browser ile bir dene sen
bunun browserle alakası yok sanırım bana her farklı bilgisayarda veya telefonda bile oluyor. Harfler falan karışıyor, bazende yorumlar beyaz oluyor uzerıne tıklayıp surukluyorum arka planı mavi yapınca ancak okunuyor harfler.
kullancı adı ve parolam kayıtlı ama daima açık kalmıyor. hatta sitede gezınıyorum bı yorum yapıcam yapamıyorum.çunku hep çıkış yapıyo kafasına göre.
birde telden girerken mesaj yazarken bazen cifter cifter yazıyo panelde. senın telde sıkıntı var dıyebılırısınız birsuru foruma uyeyım hıc bırısınde cevap panelınde bole bısey olmuyor bırtek techturkey de oluyor . bu sorunu yasayan varmı ?
nereye tıklarsam başka bir sekme açıyor vede saçma sapan sitelere giriyor 3 farklı tarayıcı 2 tane pcde denedim yine aynı
Gönderdiğim mesajları göremiyorum, sebebini veya çözümünü bilen var mı?
arkadaslar sizinkiler hep browser ve pc sorunlari, genel bir problem degil. Cookieleri kaydetme yada tarama gecmisi kullanma secenekelerini kurcalayin.
Mesaj gonderirken, kopyasini sakla diye bir secenek var onu kullanabilirsiniz
Uye profilimde
Otomobilim kismini duzenleyemiyorum ?
Ayrica profil fotomuda degistirmek icin bir sekme goremedim.
Yada ben bulamiyorum bir turlu
Buldum sorun kalmadi tesekkurler
Kendi profilime gidip başlattığım bütün konular'a tıkladığımda şu hata çıkıyor;
Fatal error: Call to a member function allow_icons() on a non-object in /home/techturk/public_html/forum/vb/legacy/thread.php on line 225
+1
abim üye olmuş foruma ancak 1 hafta geçmiş hala aktifleştirilmemiş üyeliği, sorun bildir kısmından da yazmış sanırım ama geri dönüş olmamış.
bir sorun mu var acaba?
üye adı: cantante
bende ulaşamıyorum konularıma yaklaşık 2 aydır böyle durum..
bende kendı ozel sayfamda kendı konularımı goruntulemek ıcın bastıgımda bı hata sayfası cıkıyor
Dragger Yavuz abi mavi gözüküyor. Yepisyeni bir modumuz mı oldu yoksa acayiplik mi var :D
Diğer sayfalarda bir yavaşlık olmamasına rağmen forumda acayip bir yavaşlık yaşıyorum. Benden başka kimsede var mı böyle bir sorun?
Dün geceden beri foruma çok yavaş bağlanmaya başladım hatta bazen zaman aşımı hatası veriyor.
Bende de ayni sorun vardi bİraz Önce dÜzeldİ
Bende girmekte zorluk çekiyordum şimdi sorun yok gibi.
şuan düzelmiş durumda ama bende öğlen siteye giremedim sayfa tam yüklenmiyordu...
Forum saati bir tek bende mi yanlış çalışıyor acaba ? Bir doğru gösteriyor bir yanlış gösteriyor..
yeni mesajlara tıklıyorum yeni mesaj yok diyip önceki mesajları görmek isterseniz gibi bi uyarı çıkıyor.yeni mesajları göremiyorum
Forumdaki yeni yazılan mesajların ikon rengi kırmızı olması gerekirken, aralarından rastgele seçtiklerini kırmızı ikonla bana sunuyor. Normalde tüm okumadıklarım kırmızı olmalıydı.
zenmeta gibi vpn toolari kullanirsaniz, baska ulkeden girdiginiz dusundugu icin zaman zaman sistemin kafasi karisiyor ( zaman dilimi nedeni ile)
Halen bazı üyelerin yaşları gözükmüyor
Çok kritik bir konu değil ama madem eksiklik ve acayiplik buluyoruz, bence düzeltilmesi gerekli.
Mesajların solunda kalan kullanıcı profil bilgileri kısmında "Post Thanks / Like" başlığının istatistiği boş geliyor.
Bilginize