Ben EVO 3D kullanıyorum.
Eğer bütce sıkıntın yoksa EVO 3D tavsiye ederim cok kral bir cihaz ve yakışıklıda.
Arkada cift kamera falan dikkat ceken bir cihaz.
Veya Sensetion XE almanı öneririm.
Ben EVO 3D kullanıyorum.
Eğer bütce sıkıntın yoksa EVO 3D tavsiye ederim cok kral bir cihaz ve yakışıklıda.
Arkada cift kamera falan dikkat ceken bir cihaz.
Veya Sensetion XE almanı öneririm.
senseyşın xe de hdmi çıkışı falan varmış cazıp geldi bana ama kırmızı olması az ıtıcı ya alırsak alışırım heralde butcem çok ucuk deıl taş çatlasın 1.500![]()
DR. OWL
Desire S kullanıyorum yaklaşık 2 aydır çok çok memnunum, şimdi diğer telefonlara bakıyorum arkadaşım aldı s.ericson arc hepsi boş geliyo parlaklık olsun ince detayları ıvırı zıvırı olsun HTC çok iyi bir marka, seçim sana kalmış hangi modeli alırsan al pişman olmazsın bence
sensatıon tavsiye ederim özellikle çekimleri çok güzel.
Görkem abinle temasa geç ve bizim avukat Onur'un numarasını al onu ara direk anlatsın sana. Şu anda HTC sensetaion kullanıyor. Ben de yakından gördüm alet fena ama biliyorsun ben dokunmatiğe ve windows işletim sistemi yüzünden de HTC'ye tövbeliyim. HTC de anladı androide geçti ama beni kaybetti![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
ooo gelip yakından göreceksen tamamdır şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyeyim sen aldın o telefonuçok cancanlı, Onur elinden düşürmüyor
![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
geçen gün htc evo 3d kurcalama şansım oldu 3d oyun falan oynadım video falanda izledim bayağı aşmış bir cihaz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
valla boyutu çok normal aşırı büyük gelmedi bana sensation ile aynı boyda
2d veya 3d çekim yapabiliyor ve gozluklsuz 3d ekran başarılı gerçekten o hissi yakalıyorsunuz
tabi telefonda 3d nekadar gerekli tartışılır
XL olanı merak ediyorum ben sanırım şu tarihten sonra o tercih edilebilir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
desire s...
Arabacı Ağır japon..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)