|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
Merhaba,
Subaruyu dışarıya çıkarmaya kıyamaz oldum, motorsiklet için çok soğuk. Bana max 10 bin tl civarında binilecek eşek araba lazım. Aranılan tek özellik, az yakacak... Çakma dizel, tüplü küçük araba olur, boya kaza önemli değil, yumuşak taklalı olur. Ama yolda bırakmayacak. Corsa 1.7dti , tüplü 1.0 corsa, 1.2 clio tüplü, palio van, corsa van, fiesta van olur. Vanların vergisi ve ötv si nasıl oluyor? 1453 model olmaz ( golf 1 & 2 ), civic demeyin 5 binden fazla vermem, piyasasının ne olduğu umrumda değil. __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
1,3 corsa van al eşek niyetine ben çok memnunum ozan
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
kaç para, vergisi ne kadar senelk?
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
ilgilenirseniz yardımcı olurum..
Daihatsu Cuore GLX 1993 Model 5.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 62411105 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Saxo dizel. turbo derdi yok egr derdi yok. karadüzen dizel. koy mazotu eşek niyetine bin gitsin
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
Fiat Palio Van 1.3 Multijet Active 2005 Model 9.500 TL - 62375081
mesela ben bunu her sene muayene mi götüreceğim? __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Coopers
|
Dahiatsu Cuore hem yeni hem çok az yakar hemde çok ucuz
__________________________________ Bize Her Yer Trabzon |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Evet. Ruhsatta Otomobil yazmadığı sürece muayene her sene. Genelde ruhsatlarında karşılaşılabilecek yazılar, hususi camlı koltuklu camlı çift sıra koltuklu camlı van van camlı kamyonet bunlardan biri yazıyorsa her sene muayene. Emin olmamakla birlikte kamyonet olarak geçtiğinden muayene harcı farklı olabilir. Sigorta ve vergi farklı __________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Daihatsu Cuore GLX 2007 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 50640661
çok çirkinmiş ama olabilir __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: CZ4A
|
malesef her sene muayane var vanlara ve sigortaları biraz daha pahalı bilgin olsun
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: is
|
ayrıca boğaz köprüsünüde kullanamıyor diye biliyorum van araçlar
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
birde vanlarda ilanlarda hususiye çevrilmiştir camlı yazıyor aldanmayın sadece camlar ruhsata işlenmiş demek oluyor, yani kamyonetten hususiye geçmiyor, her sene muaynesi var camlar ruhsata işli değil ise muaynede olmuyor.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
Fiat Palio 1.2 16V Active 2004 Model 8.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 62612619
bu da van sanırım, trafik sigortası pahalı olacak, her sene muayene en az 150 tl, normal hususi diye geçenler belirtiyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0990389/detay/ __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
courenin silindir kapağından radyötürune aküsüne kadar herşeyi yeniledim hararet diye birşey yok yakıtı düşük ve keçi gibi tercih sizin fiyattata baya bir ikram yapıcam..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ozan alacaksan dizel al benzinli ile uğraşma lpg nin ayrı külfeti var sızdırmazlık muaynesi vs. hususi olayı yok maalesef sadece camları ruhsata işlenmiş oluyor, heryıl muayne şart 1.köprüden geçemiyor.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
baktım şimdi,
1.2 16 valve paliolar çok ekonomik arabalar, alınabilir. Hem alıp satması çok hızlı. Hususi olanlar var. corsa 1.7dti lar çok eski corsa 1.3 lerin hepsi van ve bela Daihatsu 'yu satmak bela. İkinci eli hızlı olsa tata alırdım ama sanırım ikinci elleri çok kötü. LPG dizele göre daha yatıyor kafama da, her sene muayene var mı onda da? __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
en iyisi bence 1.7 dti comfort fiyat biraz daha yukarıya çekilirse güzel bir corsa alınabilir
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
normal palio 1.2 16V al.. lpg li.. 10 liraya çok kolay bulursun hatta klimalısını da.. 2000-2001 model.. ben bir ara alacaktım C3 bulunca vazgeçtim..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechTurkey
|
biner bir sene sonra 9 a satsam olur yani __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |