hatta pazarlar da uçmuş dedik , vag meeting günü buluşma öncesi gitmiştik :D
az yakmaz yine de onurum bravo, nerden baksan 22-23 kuruşu var şehir içinde hiç gaza dokunmasan akıcı trafikte.
Printable View
Saxo 1.5d en ideali keçi gibiler motorin olsun yeter euro dizel mizel anlamaz o araç koy devam et hem eli ayağıda gayet düzgün aracın
Van larla şirket aracıymış gibi dolaşırsınız sürekli
fiesta van bakardım...
arkadaşımın babasında saxo dizel var 1.5D 5 kapı, az yaktıgını söylüyor, yanmış yağla dahi çalışır :)
karadüzen al bir tane
kurcalama da
bin işte:D
Saxo 1.5d kara duzen ne koysan yakar sikintisiz. Biz 3/2 yag 3/1 mazot koyup yillarca bindik. Klimali airbagli 4 kapili mis gibi araba
sevdiğim bir abimde saxo dizel vardı teknelerinin mazotuyla yağ karıştırıp bile kullandığı oluyodu ve çok ekonomik olduğunu söylerdi hep
bencede mazda practica sorunsuz araba, 1.5 motor bide tüplü bulursanız tadından yenmez.
konu çok iyi denk geldi, bende nişanlım için arıyorum aynı şekilde...
palio var baya piyasada cimri cinsinden :) tek kişilik istanbul aracı :)
bu 80 likler eski tipler sanırım,
palio 1.2 16valve arkadaşım var yol bilgisayarında 6.5 litre yazıyor baktım.
Zaten sahibi de aracı 7-8 senedir kullanıyor ve çok memnun.
Ben çok sakin araba kullanırım, süper ekonomi yaparım gibi geliyor
saxoların ikinci elleri hızlı mıdır? Bir de tata indicaların ikinci elleri nasıl hemen satılıyor mu?
2003 model yeni aldık 1.2 16v palio tavsiye ederim.. gidişi güzel yakıt fena değil..
tata indicaları zor satarsın. saxo'ların 2. eli de satılır ama palio gibi hızlı satılmaz..
Saxolara bak ozzy bencede söylendigi gibiyse rahat rahat gezersin ucuza :D
15 kurus lpgli palioda yaktırmak büyük zanaat olur :) aldıkdan sonra yakıt bilgisini bende istiyrm guncel olarak :D
benzinde 28 29 kuruş yakan araba lpg 15 kuruş yakamaz mı?
1.0 corsalara da bakıyorum
1.25 Fiestaları öneririm.
Bizde 2 tane vardı yakıt konusunda çok cimri.