Ufak bişey iş görüyorsa kia picanto falanda bakılabilir. Tipi daha düzgün:D
Printable View
Ufak bişey iş görüyorsa kia picanto falanda bakılabilir. Tipi daha düzgün:D
konuyu bende takip ediyorum güze lkonu olmuş,106 quiksilver bakınıyoruz bu aralar bizde modsuz lpgli anam ve benim için
Suzuki swift düşünebilirsin...
Quick bende bakıyrum düşürebilrsen 10 liraya Quick çok iyi olur ama 10a verilen Quicklere dikkat et. Twingo düşünmez misin_?
Hafta sonu suzuki alto baktim en cok onu begendim, sanirim alicam tekini
tek kapı sorunun yoksa koşturmalık 1.6 bravo sx alabilrsin tüplü. hem o paralara alabileceğin en güzel araba bence...
Daihatsu coure de alabilirim, o en az yakan benzinli arabaymis.
1.6 fiat motoru tam bir yuzkarasidir, cliors den cok yakiyor palio...
dahiatsu coure ıkıncı el piyasası olsa hıc dusunme derim 1000cc tüplü olanları mobilet kadar yakıyor ve toyata yarıs motorlarıyla aynı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
Evet yaris motoru var 1.0 vvti
Daihatsu 6.0 4.1 tuketim
Suzuki 6,5 4,3
Picanto. 6,5 4,4
suziki alto lpg takıldığında randumanlı olurmu acaba benzinde binilirse cokda az yakacağını zannetmıyorum...
O konulari bilmiyorum ama daihatsu da toyota motoru var cok ovuyorlar, zaten ciddi az yakiyor.
Ama bu veriler en hafif modeli onda hidrolik direksiyon bile yok.
Suzuki saglam arabadir, daihatsu da. Ikisi de japon. Buyuk ihtimal kaporta parclari pahalidir.
Kialar bildigin kia iste
Kia pride öneririm 7-8.000TL parçası tofaş gibi tam az yakar çok kaçar arkadaşımda vardı 15krş felan yakıyordu lpg de ayarsız bakımsız halde.
İnanılmaz ama 1 günde sattık hemde :D
aynı konudan muzdaribim. artık subaruya gunluk binilmez oldu bu benzin fiyatlarıyla. subat mart ayı gibi alıcam bende 10-12 lira butce. gunluk kulanacagım icin subaruya vercegim benzin parasını amorti ediyor bi senede...
bi yeri bozulsa carpsan etsen 1 ay far tampon beklememek lazım. zebil gibi parcası olmalı, uygun fiyata olmalı ve az yakmalı :)
daci logan bulunuyorsa 12 13 gibi yedek parcasıda cok ucuz.. renault güvencesi ..bide tüp oldumu tadından yenmez :)
Dacia Logan 1.4 MPI 2005 Model 10.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 63187308
10900 fiyat istenmiş 2005 model
1.4 reno motoru pek verinli degildir ya, satmasi filan kolay da, ekonomik degil
Bu picantolarin tuketnleri deli gibi dusuk.
Kianin parcasi filan cok ama daihatsu basarili degil o konuda, suzuki ikisinin ortasinda bir yerlerde