Kayıt ol

Eski 31-10-2011, 15:04   #1

nakrevip - ait Avatar

Otomobil: alfa romeo 156 2.0 ss sportwagon

İzmirli arkadaşlar araç sorgulama yardımı

Bu hafta içi ilandaki aracı almak için izmire gitmeyi pilanlıyorum arac sahibiyle koustum aracın kazasının olmadıgını motor - otomatil vitesin sorunsuz olduğunu söyledi araç güneş yanığından dolayı kompile boyalıymış araç sahıbı zamanı olmadıgından dolayı ustaya gosteremem dıyor o kadar yolu gidip sorunlu 1 aracla karsılasmak ıstemıyorum izmirde araca yakın olan arkadaşlar varsa aracı inceleyıp bana ok derlerse cok ıyı olur benım için

Mazda 323 1.5i Practica 1998 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 57524071
nakrevip isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-10-2011, 15:32   #2

gökan - ait Avatar

Otomobil: CİVİC / EJ9

Zamanı yoksa nasıl satıcak hep laf en sevemdıgım sey ustaya gıdemem

www.ilovemyek.com

Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir.
gökan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-10-2011, 15:46   #3

honour35 - ait Avatar

Otomobil: 04'corolla,03'corsa c 1.7 dti.

nakrevip´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu hafta içi ilandaki aracı almak için izmire gitmeyi pilanlıyorum arac sahibiyle koustum aracın kazasının olmadıgını motor - otomatil vitesin sorunsuz olduğunu söyledi araç güneş yanığından dolayı kompile boyalıymış araç sahıbı zamanı olmadıgından dolayı ustaya gosteremem dıyor o kadar yolu gidip sorunlu 1 aracla karsılasmak ıstemıyorum izmirde araca yakın olan arkadaşlar varsa aracı inceleyıp bana ok derlerse cok ıyı olur benım için

Mazda 323 1.5i Practica 1998 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 57524071
zamanına parana yazık buralara kadar gelme. aracın fotoğraflarla alakası yok. 2 hafta önce arkadaşım gitti baktı araca, 15 km yola gitti, yaktığım benzine yazık demişti okadar diyeyi. aracın fotoğraftakiyle alakası yokmuş. istersen arkadaşın numarasını yazayım özelden musaıt zamanında arar onada sorarsın.. içini bilmiyorum ama boyası çok kötü demişti.

onur gezgin-izmir
honour35 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 10:48 ::::