|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Merhaba arkadaşlar konu biraz acil eski konuları güncellemek istemedim.
Borusanda çalışan arkadaşlar vardı sanırım, şimdi biz countryman bakıyoruz. Galeridekilerden tam bilgi alamadık ama sanki birdaha yapılmayacak son gelenler bunlar gibi bir duyum almıştım doğrumudur, tek öğrendiğim kasım üretiminin yapılıp yapılmayacagını bılmıyorlar siparişte özel donanım istedik birşey diyemeyiz dediler kafamız karıştı. Ayrıca sormak istediğim ailedeki ikinci mini olucak, yazında düşünüyorduk telefonda satışçı arkadaş buna benzer birşey demişti bunu net hatırlayamasamda anımsıyorum ama o arkadaş ayrılmış, satışçı kız sordurucam dedi bu konuda bilgisi olan varmıdır? Ve son olarak servis konusnda vs. bana yardımcı olabilecek olan varmıdır çünkü İstanbuldada bir adet buldum oda sıfır ayarında ve bir adette izmirde var, bugun yarın ya sıfır siparişi vericem yada o ikisinden birisini alıcam kararsız kaldım yardımınız dokunursa sevinirim, en azından ulaşmam gereken numara vs. olursa gün içinde rahatsız edebilirim... ilk sorular içinde bayiiden öğrenin diyenler olursada gerçekten kapanmalarına yakın gittim ve tatmin edici bir cevap alamadım, birazda aciliyeti var o yüzden mazur görün. Şimdiden teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Ayrıca eşinde dostunda temiz donanım güzel chili vs. ve cam tavan varsa değerlendirebilirim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
STeaM nickli üye Borusan-Avcılar'da çalışıyordu bi onunla görüş istersen Çağrı abi...
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
2011 15 binde beyaz bi countryman var tanıdıkdan sadece sol arka çamurluğa park halindeyken bi araç çarpmış orası düzeltildi başka hiç bir problemi yok otomatik vites sanırım full düşünürsen bi konuşayım...Özgörkey den alındı araç
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Sunroof, ışık pakedi , ekstra bişey varmı ve donanım ile fiyat nedir.
Beyaza çok niyet yoktu ama düşünedebiliriz. Eğer zahmet olmazsa bir fiyat alalım. İzmir'den olması avantaj. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
uygun bi fiyatta almaya çalışırım |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Tamam teşekkür ederim aracın ilanı yada fotoğrafı olursada çok sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
henüz ilanı yok bmw320 sipariş etmişlerdi bayramdan sonra gelicek araç o zaman satıcaklardı o yüzden koyulmadı daha ilanı
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Anladım kardeşim yarın haberleşelim o zaman o problem değil başka araç var geçici kullanabileceğimiz. teşekkürler tekrar.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Güncel , aciliyeti var
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Mazda 121 bp swap
|
Ben de Borusandayım, yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
hocam araç 120 bg lik modelden en full olan versiyonmuş fiyat olarak 70 bin istiyorlar..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Telefonunuzu alabilirmiyim dısarıdayım telden giriyorum arayayım öglen
Kardesım arac chili paket o zmn dogrumudur.cam tavan hız sabıtleyıcı ısık pakedi cruise dijital klima spor direksion vs hepsi varmı. Ekstra donanımı varmı jant vs ve tek renkmı. Aracı nerede görebiliriz |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: MCS
|
Daha dün sıfır CooperS Countryman 4all aldık. Beyaz / Cam tavan ve Chilli paket.
Şuan için izlenimlerimiz çok yerinde herşeyi ile 4/4 lük bir araç. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
dostum dönmedin
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: i-30
|
enfes duruyo bence bu dizelmişte
2011 Mini Cooper Countryman Countryman 1.6 D 34.500 EUR Galeriden satılık ikinci el - 58520477 __________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Çağrı olum eşşeğe binmişsin eşek arıon. Range Rover ve Mini servisi açtık İzmirde
yani ekipmanlar herşey tamamlandı hatta yakın dostlarımızın Range lerini yapıyoruz bile. Sıkıntısız gel hallederiz ne varsa
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:48 ::::

yani ekipmanlar herşey tamamlandı hatta yakın dostlarımızın Range lerini yapıyoruz bile. Sıkıntısız gel hallederiz ne varsa