boylelerınden korkmak lazım
Printable View
boylelerınden korkmak lazım
fatih koleji çıkışı sanırım...bodoslama dalmış kadın ...Allah beterinden saklasın...
bu akşam haberlerde izledim :s gçmiş olsun allah korumuş
direksiyon hakimi diye birşey yok ki?
diğer arabaya giydirince panik yapıyor gaza asılıyo.
fren yerine gaza basmış, ne direksiyon hakimiyeti
haberlerde gösterdiler fren yerine gaza basmış.
...
allahtan o anda alttan geçen bir araç yokmuşta masum insanların başı yanmamış.Allah korusun kaza herkesin başına gelebilir yol kaygandır,viraja hızlı girersin vs. Ama kaza bu kadar ucuz ve saçma olmamalı bence.Bayanın yola çıkışı zaten direk tehlike böyle ablaların sayesinde birçok kez avm otoparklarında süprizle karşılaştım:)
böyle bi iyimser hava içerisinde bazıları da anlayamıyorum..
fren yerine gaza basan bi insanın trafikte işi ne ? bakın ayırmıyorum kadın erkek diye insan diyorum ?
bu kadar iyimser arkadaşlar, böyle bir insan gelse size arkadan bodoslama dalsa arabayı sıfır almışsınız, pardon frene basıcaktım gaza bastım dese aman canım insanız mı diyeceksiniz.. bla bla bla..
almanyada sürücü adaylarına verilen eğitimi izlemiştim bir belgeselde ehliyet almadan önce hız sınırlarını zorluyorlar 180-200 duruma göre bayan yada bay hiç farketmiyor.bizdeki eğitim en fazla 5 km 60ı geçmeyerek uyuşuk uyuşuk verilen eğitim tabi kaza olması normal.Bayanlarda refleks yok desem ralli pilotumuz burcu çetinkaya var bence genelleme yapmak yanlış ama ülkemizdeki çoğu bayan sürücü karambole geziyor kime denk gelirse artık.Ben ufak yaştan beri arabayla ilgilendiğim için direksiyon eğitimine bir kere gittim.ondan sonra otobanda 80i geçemeyen insanlara hak verdim.eğitim şart bence bay yada bayan hiç farketmiyor kimi bayanlara otobanda yetişmek mümkün olmuyor :)
panikten gaza oturunca indi aşağıya, haberlerde gördüm bende.
Tamam kaza bilinç dışı olmuş ama eşiniz ve kızınız olsaydı ne düşünürdünüz ? Allah korusun... Büyük konuşmaya gerek yok..
ehliyet almak başka bişey arabayı kullanabilmek , o trafiğe çıkabilmek bambaşka bişey.. gel gelelim bundan daha vahim derecede kötü erkekleride görüyorum hergün trafikte ..
turgutreis de aynı şekilde park yerinden geri geri çıkarken arkdşıma vurmuştu bile bile bağırıyoruz hooop tam benm oldugum kapıdan vurdu kadına rapor tutturamadık bmw compact tı arabası orta yaşlarda abla diyoruz alkolluysen bile gel tutanak tutalım polis çağırmıcaz kadın kaçmaya çalştı dizimi incitmişti hatta tekrar ben size vurmadım diyerek bastı gaza bende arka çamurluga direk patlatmştm tekmeyi çıkmaz sokaga kadr takip ettik Bana tecavüz ediyolar diye bırakıp kaçtı arabayı jandarmaya gittik kadında ehliyet yok arabada sigorta yok akrabaları geldi jandarmayı ayarladı adamlar nerdeyse biz suçlu çıkcaktık böleleride var :D
erkeği kadını yok bu işin dikkatsizlik + panik
ama trafikte bayan sürücü hemen belli ediyo kendini :D
parayı basanın ehliyeti aldığı memlekette bunlar normal...
bu kazanın ötesi bişey bence artık, resmen sürücü olmasa daha iyi
+ İşin esprisi yeni focus olsaydı frene basardı reklamlardaki bayan gibi :D :D
böle araba kullanan bayan sürücülerimiz kadar baylarda var,erkek gibi araba kullanan bayanlarda var