Her sürücü kaza yapabilir tamam ama bu kadarı da yuh artık.
Bu kazayı yapan kişi kadın yada erkek farketmez bir daha o anahtarı eline almasın bir zahmet.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
o kazayı sende yapabilirsin bende yapabilrim
bir aileyi sende bende katledebiliriz
sırf kazayı yapan bayan diye aşağılamak yersiz
kaza bu herkesin başına gelebilir , ben olaya böyle bakıyorum
erkek araba pert etti mi kimse birşey demez, araba pert edenler becerilerinden üstün sürüş özelliklerinden dolayı mı ediyor yoksa kazmalıklarından dolayı mı?
Allahtan boyu kısa yoksa boynu direk gitmişti bide emniyet kemeri takılı sanırım.
bahceden cıksıında meymenet yok ama bodoslama cıkıyo vuruyo vuruncada panik yapmıs belli gaza asılmıs sonu kacınılmaz son Allah vermesin kimseye
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
panikten fren yerine gaza basmış resmen, hakimiyetlik bi olay yok orda.
Allah kimsenin başına vermesin ama bana çok komik geldi düşüşü hala gülüyorum![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
görüntüleri izle bir daha bence bunları kadın sürücüler o kadar cok yapıyor ki inanamazsın
ben olsam yeni sürücülere iki kat fazla direksiyon dersi bayan sürücülere 4 kat fazla veriridim
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Çantasından telefon mu arıyormuş napmış. Direksiyonu tuttuğundan bile şüpheliyim. Ne hakimiyeti. Bırak freni basmayı kontağı kapatıp beklese araba dururmuş zaten.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
panikten gaza bastiği bariz açik....fakat arabanın bana göre toyota olması kurtarmış içindekileri....
eleştiri yapanlar olayı çok basit düşünüyorlar,
bir bayanın araç kullanırken neler hissettiğini,
ancak bir bayana araba kullanmayı öğretmiş birisi anlar,
olay açık ve net,
bayan çok acemi,
arabaya çarpınca, panikliyor, fren yerine gaza basıyor,
ben ona kızmam, Ona ehliyet verenlere ve altına araba verenlere kızarım,
madem acemi, altına Araba veriyorsan bile, yoğun Trafiğe çıkmasına müsade etme,
en azından acemiliği geçene kadar,
neyse uzatmanın anlamı yok,
ne desek boş...
bayanlar aslında beceriksiz sürücüler değillerdir. Resimlerden ve videolardan gördüğümz gibi hepsi üstün yetenek isteyen kazalara imza atmışlardır. Kısa mesafeden korkuluk demiri kırma, benzin pompasını koparma garaj kapısına dik vurup arabayı yan yatırma gibi milyon tane videoları mevcut.
DR. OWL
Ya hakimiyeti kaybetmek için önce kontrol etmek gerekir.Ben acaba direksiyonda bayılmış mı diyorum kendi kendime.Hiç müdahele etmemiş olaya.Normalde oradan sağa dönmesi gerekiyor ama direksiyonu da kırmamış.Çok ilginç.Bence iyice öğrenmeli önce.
Nadide şeyler değerlidir.
Kaza bu herkes yapabilir. Kadını erkeği yok.. Biz erkekler daha meraklıyız diye araba kullanmaya vs erken yaşta başladığımız için pratik oluyor.. Yoksa küçük yaşta merak eden bi kızda aynı bizler gibi kullanıyor..
Araba sürmek erkeklere has birşey değil ki.. Panik olmuş sürücü işte vurduktan sonra belli.. Kötü bi kaza.. Allah kimsenin başına vermesin..
allah korumus anne ve kizi, alt yoldan da baska bi aracin gelmemesi buyuk sans gercekten...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)