|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: C'mon
|
çift mühürlü app plakam var fransız çerçevesiz gayet okunaklı. polis durdurup sök git emniyetten yenisini çıkar dedi. şu an bi çok araca aynı muameleyi yapıyolar bizimki mühürlü ama kurtaramadık. çerçevesiz diye çift mühürlü plakadan bağlayabilir mi yada cezai işlem uygulayabilir mi ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
Çift mühür tek mühür fark etmiyor ya... Çekebiliyorlar .... Kaç kere denk geldim....
Yoksa kendi aracıma yaptırcam pederi çekerler sağa diye rezil orj. baskıyla dolanıyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
ne yapacağımızı şaşırdık valla , geçmiş olsun. yapar desekte yapamaz desekte kafalarına göre davranıyorlar keyfine kalmış herşey...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Fransız karakterliymiş..
Normal karakter olsa neyse de;app plaka işinin suyu çıktı.Haklılar bir yerde de.Fransız,Alman..Gerek yok bence. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
fransız app çift mühürlüde olsa polis sıkıntı cıkarabiliyo düz app olsa bişey olmazdı ama fransıza sıkıntı cıkarabiliyolar
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bu plakaya neden bu kadar takıyolar anlamadım, hadi mühürsüz ya da okunaksız olsa tamam da, çerçeve yok yada font farklı diye işlem yapılması çok mantıksız
__________________________________ 0/1 (15)
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Kac kere app den cevirmeye girdim cift muhurlu oldugunu gorunce yasalmis diyip gonderdiler senin fransiz karakter olmasindan dolayi sikinti cikmis heralde
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
erayın dediği gibi düz olsa cok göze batmaz sıkıntı olmazdı ama muhtemelen kesikli v.s. oldugundan başınıza iş gelmiş
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: polo 6r
|
Geçen gece tanıdık bir trafik polisi abimizin yanında yarım saat çay içtik. Orda görevli bir polis arkadaşına orta yaşlı 4-5 tane adam durduralım onlarada bişeyler yazıp gidelim dediğini duydum şok oldum. Mesele app, cam filmi, egzoz felan değil... Sanırım bunlar ceza başına prim veya puan alıyorlar. Gördükleri en ufak bişeye döşüyorlar cezayı
__________________________________ Sikinti yok ! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 2001 Peugeot 106 GTi
|
Aynen benim plakalarada her çevirmede bakıyorlar, mühürlü olduğunu görünce bırakıyorlar..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
emniyet kameraları yazı karakteri değişince çoğu plakayı okuyamıyor bu nedenle değişik yazılı plakalara bu uygulama yapılıyor
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
normalde cezası var,araç çalıntı olabilir muammelesi yapıyorlar.Ama ceza yazdıklarına şahit olmadım hiç.Ben bikaç senedir mühürsüz app ile geziyorum sakaryada daha hiç sorun çıkmadı çok şükür..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
düz fenerbahçe baskı süper anlaması imkansız
__________________________________ GTI-6
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
En güzeli öne plaka takmıyorum
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ef
|
app olsa ne olmasa ne
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 180SX
|
poLisinden poLisine değişir kafaya takarsa seni herşeyi yapar
__________________________________ ~0k by.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
heemen bi örnek veriyim ferit.
app olursa böyle kirli sakal bırakmıs gibi karizmatik oluyor araba ![]() app yoksa parlak memur şekli duruyor anlatabildmmi
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
fransız karakter zaten olmayan bişi sen bide ona mühür vurdurmusun iyi sahtecılıkten almamıslar
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
app plakaya eğer kıl bir polis gelirse evrakta sahtecilikten işlem yapabilirlermiş diyorlar.ne kadar doğru bilemem.bir de merak ettiğim muayenem yok ilk çevirmede bağlarmı aracı sigorta tam egzos emisyon tam vergi borcum yok bağlanma riski varmıdır
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |