Araclarin tumu polislerin insafina kalmis ama bazi eklentiler cagiriyor nirmal karakterin disindaki hersey tehlike
Araclarin tumu polislerin insafina kalmis ama bazi eklentiler cagiriyor nirmal karakterin disindaki hersey tehlike
SekoLive Müsadenle imzaya alıyorum. =)
polis yazmak istedikden sonra plakan mühürlüde olsa mühürsüzde olsa biryerden birşekilde giydirir o yüzden ben hiç kasmadım 35liraya mühürsüz app yaptırdım paşapaşa biniyorm bu zamana kadarda allahaşükür yazmak isteyene denk gelmedim Allah getirtmesin amin![]()
Franszı karakterden sıkıntı
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
1. mühür emniyette vuruldu patates vs değil.
2. plakamda sıfır kesikli değil.
çerçeveli beşiktaş baskı yaptırcaz artık mecburen. birde şu jdm hks logolu plakalıkları da söktürüyorlar artık, reklamcıda bastırılan plakalara da ceza uyguluyorlar boya değil folyo diye.. ay sonu olduğundan mıdır bilemiyorum..
bende grdüm yaptıklarını ama çerçeveli beşiktaş baskıya hiç bişey dediklerini görmedim hep geç dediler. orjinaline benziyor diye sanırım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
fransiz karakter olmasindan dolayi sikinti cikmis heralde.
SüReKLİ F5'e BasıYoRuM Çok HıZLI BiR ToPLuMuz
Tek mühürlü XoR baskı App ile 3 yıldır geziyorum girdiğim çevirmelerde henüz laf eden olmadı.
Plakanın karakterleri çok farklı olduğundan dikkat çekmiştir ve işlem yapılmıştır. Bugün trafikteki araçların %70 Beşiktaş ve türevi baskı App ile gezdiğinden sıkıntı olmuyor.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
para suyunu cektı herseye saldırıyorlar !! cezayı nerden keseceklerını sasırdılar !
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Kesikli fransız baskı ve Alman baskı plaka lar isterse üzerinde 2 değil 112 mühür olsun yine de ceza sebebi.. hiç plaka koyma daha az dikkat çeker.. bile bile lades olmuş biraz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)