birşey sorup fikirlerinizi alıp konuyu sildireceğim
ilk sahibinden 99 model 140,000 kmlerde 4 kapı değişensiz sadece klimalı airbag falan yok bir ek kaç para eder sizce
birşey sorup fikirlerinizi alıp konuyu sildireceğim
ilk sahibinden 99 model 140,000 kmlerde 4 kapı değişensiz sadece klimalı airbag falan yok bir ek kaç para eder sizce
bence piyasadaki fiyatlarının altında eder coook uçuuklar![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
manuel mi otomatikmi abi eğer manuelse renk saçma sapan değilse 14-15 arası güzel fiyattır![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
araç otomatik ve bağcılardan galeriden olmasından dolayı kaybetti.![]()
aynen bilalim benimde o dikkatimi çekti makyajsız araba
galeri bizim arkadaşımız bana otomatik yüksek model düşük para araba lazım
mercedesi verip alacağım benim arabamın binici fiyatı 15-16 lira zaten
bide güvenlik paketli yazmışlar normal freni de güvenlik paketine dahil etmiş amcam herhalde. artı direksiyon ayarı varmı yokmu muhakkak bakın.
Bu bağcılara bir türlü kanım ısınmadı gebzeden her gidişimde hep hüsran ve ettiğim bir kamyon küfürde cabası... Araç otomatik olmasına karşın 15-16 bin lira eder ama ben o aracın kazasız ve km sinin orjinal olduğuna inanmıyorum![]()
geçen sene yazmstım bu sene diye düzeltiym mart-nisan ayında aynı özelliklerde makyajlı arabayı 13.500e sattık abi. sonra ben araba aramaya başladım
renk model otomatik liğiyle herşeyi tutuyordu besiktasta birisi almstı ilanı vardı ben araç ararken gri renk ym plaka 15-16lı bişi yazmstı varsa öyle bi ilan yoklama msjı atabilrsn
14liradan kesinliklede fazla verme bu ilandaki araca.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)