ceco Nickli Üyeden Alıntı sol ok tuşunun götünü çıkardım basa basa yine olmadı sol tuşa iki saniye basılı tutarken yukarı tuşuna basacaksın oluyor.
Değişik enteresan bişimiş Sanırım yüklerken dönen zımbırtı olması lazım yoksa beceremiyorsun olmuyor yani
Instagram Youtube Kanalım
enteresan çok aradınız mı bunu ama eğlenceli
ahaha a bende bilmiyodum ya cok kıyakmiş ya eziyet videolar için birebir
Beceremedim.. edit: oldu
Gezdim, Gördüm, Yazdım, Yazıyorum...
AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı enteresan çok aradınız mı bunu ama eğlenceli ahah hiç aramadım facede bi arkadaş yazmış öyle gördüm dedim paylaşiyim ama itiraf edeyim, bende ilk seferde beceremedim
vıdeyo ıle brbrde calıstırıom ben
2 yıldan fazla oldu oynuyorum ben bunu youtube da
arfy Nickli Üyeden Alıntı bende niye olmiyiiii... mac os yüzünden mi acaba :S sımdı evde denedım mac tede oluoo sıkıntı yok
http://i33.tinypic.com/353b75w.jpg CRM Performance
olmuyo delirecem
DR. OWL
cok ıyımıs yaa vıdeo beklerken ıyı zaman gecırmek ıcın bırebır
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı olmuyo delirecem basılı tutarken aynı anda yukarı bas
ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı basılı tutarken aynı anda yukarı bas sağ ok tusu ile yukarıya basında oldu ama mausu bırakınca kayboluo mause basılı tutarkende zor oynanıo be
mause ile ne işin var görkem , mause serbest takılıyorum ben
vay anasını ya
if in doubt, flat out. instagram: utkuuzunoglu
levent Nickli Üyeden Alıntı mause ile ne işin var görkem , mause serbest takılıyorum ben mausu bırakınca benım yılan yok oluyo
Güzelmiş
yan53 Nickli Üyeden Alıntı sımdı evde denedım mac tede oluoo sıkıntı yok aynen denedim şimdi oldu .. mac 'dede sıkıntı yok yani
hahaha kitlendim oyuna
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları