Jantlar könig miligram marka ..çok hafif bi jant..yanlız yakışıp yakışmayacagı konusunda endişem var..görüşlerinizi bekliyorum..Jantları aldıktan sonra gun metal rengine boyatmayı düşünüyorum , şu an hazırda jantın grisi var, teşekkürler..
Jantlar könig miligram marka ..çok hafif bi jant..yanlız yakışıp yakışmayacagı konusunda endişem var..görüşlerinizi bekliyorum..Jantları aldıktan sonra gun metal rengine boyatmayı düşünüyorum , şu an hazırda jantın grisi var, teşekkürler..
jantlar güzelde altındakiler daha güzel bence
Hiç maceraya gerek yok bence resimdeki hali zaten nokta![]()
yakısan jantlara bakacak olursan BBS flan takıcaksın kalıplı duracak araba.Ama agırlık konusunda tatmın etmez halıyle.Hafıflık oncelıklı anladıgım kadarıyla o zaman al tak cok da gozune takılmasın ama oyle ahım sahım duracak bır jant degıl
çok cılız duracaktır üstündekiler gayet iyi
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Zaten leondan sizi ayıran bikaç nokta var jant takan butun cupraların leon mu cupra mı olduğunu anlamıyorum kotu duruyo
bende orjinalini beğendim![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Üstündeki daha iyi bence
tamam değiştirmiyorum o zaman jantları vazgectim
![]()
aslında amacım o.z ultraleggera takmak ama hem fiyat olarak pahalı hemde bulunmuyor...bakalım kısmet başka kişilerin görüşleri ne yönde olacak bakalım ...
orj jantı takıcagınız janttan daha güzel bence
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bencede cupra jantları çok yakışıyor fakat illa değiştirmek istiyosanız bulabilirmisiniz bilmem ama BBS CK çok güzel duruyor kuk cupra'da vardı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)