yedeksubay adaylarını bekliyoruz yine 4 gözle :)
Printable View
yedeksubay adaylarını bekliyoruz yine 4 gözle :)
biletleri bekliyorum.
polatlı 58. topçu tugayına gelicek varsa haber versin.
son 7 gun.....anaaammmmm:D:D
askerlıgın ılk gunlerı okdr guzelkı gıdınce anlarsınız en guzel en saglam dostluklar askerlıktedır ;)
amin valla, o geceden geriye kalan hayatini gözden geciriyorsun...
arkadaslar valla gozunuzu korkutmak gibi olmasin, ilk gece birlige katilanlarin %90'i bu sekilde hissediyor... en az 40 kusur erkek dolu bir kogusta gecen berbat bir gecenin ardindan sabahin 5inde kalkip tras sirasina / tuvalet sirasina girmek ayaginizi vuran botlarla üstünüze olmayan kamuflajlari giymek, yatagi toplayip içtimaya gitmek bunlarin hepsine alışmak zaman alıyor...
ama bi yerden sonra alışıyorsun, olay artık askerde doğup orda olecekmissine bagliyor iste tam o sirada da terhis oluyorsun..
isin en kotu tarafida -ki bu yukarida anlattiklarimin hepsinden daha kotu; hayatinizin hicbir doneminde bu 156 gunku kadar sorumluluk almadan, ekmek elden su gölden yasayacaginiz bir yer daha olmayacak... onunuzde askerlik yuzunden ertelediginiz herseyi yapmak icin ugrasacaksiniz, sirtinizdaki yuk daha da artacak, baslarda alismak icin sikinti ceksenizde askerliginizin kiymetini bilin bir daha bu kadar uzun bir tatil denk gelmeyecek cogunuza :D
Arkadaşlar Subarularımdan ayrılıp 343. dönemde bende asker ocağına katılıyorum. Tüm asker arkadaşlara hayırlı teskereler....
beyler şu sınav sonucu hangi siteden açıklanıcakta tek nüsha bir kağıt vermişlerdi ya onu kaybettim sanırımda onda yazıodu nerden açıklancağı
arkadaşlar hepinize hayırlı teskereler dilerim..
Bizim birlikte gerekli olan şeyler dağıtılmıştı, ama gene de önlem almakta fayda var.. Soğuktan koruyacak şeylerden alınabilir.
Paha da ağır şeyleri götürmeyin derim, binbir türlü insan var.
Boynunuza asılabilecek cüzdan gibişeylerden edinin ve paranızı kredi kartınızı orda tutun..
Ve en hayırlı dileğimde şu olsun: umarım cins olmayan komutanlara denk düşer ve ballı askerlik yaparsınız..
www.kkk.tsk.tr den bide e-devletten bakabiliyosun galiba tam emin değilim okısma
bu arada o kaybettiğin kağıt aynı zamanda izin kağıdı haberin olsun :D
foça'ya dusen olursa ses etsin...
*bir dost :hihih:
**ozellıkle gok2 :hahaha:
bi cok sey abartılıyor askerlik hakkında en guzeli gidip kendin gormek :) 5000 kişi sırada bekliyor falan filan deniyordu 3.günü bi gittik 25 kişi vardı :D (hoş 1 ve 2. gun kalabalıkmıs baya)
anlasılan ozet olarak içlik corap boxer ve silikon taban goturucez.Ayakkabıyıda 1 numara buyuk alın diyorlar.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ya ama yumurta baya bi yaklaştı devrelerim :D
O kadar da abartmayın yahu. Korkulacak birşey yok. İlk gece hiç öyle abartı bir sıkıntı çekmedim ben. Kabul alışkanlıktan kaynaklanan uyku sorunu çektim, evrak işleri yüzünden de biraz geç yattım o kadar. Hatta bugün deseler bi daha giderim.
Kısa dönemler ve uzun dönemler arasında çok fark var. Siz kısa dönemsiniz, işler sizin için bir uzun döneme kıyasla hep daha kolay hallolacak.
Birliğe de erken telsim olun, mesai bitimini beklemeyin. İşleriniz biraz daha çabuk hallolur, gece daha erken uyuyabilirsiniz.
herkese hayırlı teskereler.
rahat olun cok eglenceli günler güzel arkadaşlıklar kazanıcaksınız (silah arkadaşı başka oluyor)
inşallah sınıra düşmezsiniz ve inşallah gece hazır kıta olmazsınız :) 4ay gece daglarda ezberlemedim taş kalmamıştı -20 derecede güneşi unutmuştuk :)
Allah mehmetcigin yanında olsun.