telefonunu pm at görüşelim tanışalım ankarada.
Printable View
denızcılık dısarıdan gorundugu gıbı degıl...meslegın ne bılmıyorum ama...3 sınıf vardır denızıclerde muhafız,hızmet ve santral orada sınıflandırma yapacaklar...telefon ıle alakalı oldugnu fln soyle call centerda calıstım de bı sekıl kendını santrale al dunay uzerındekı en rahat askerlıgı yap...eger muhafız olursan en ıyı ıhıtmal ıle gunde 6 saat nobe tutacaksın en fazla 8 saat...24 saat ıcınde bunlar...ıskenderun asırı kalabalık olur yaklasık 4000 kısı fln olurusunuz orada sartları zor acemılık ıcın....ınsallah usta bırlıgı duzgun bı ye rolur....
ne yap ne et en gec oglen 12 de bırlıge teslım ol yoksa ılk gece uyku hayalı kurma...zaten ınanılmaz yorulacaksın ılk gun erken gır ıslemlerın bıtsın...yarın detyalı yazarım...
Hocam meslek muhasebe benim birkac arkadasım orda yaptılar yapabilecegin en rahat acemilik diyorlar bilmiyorum valla
yarın 11 e bilet bulabildim oda sınav acıklanır acıklanmaz aradım iskenderuna yoktu bende adana aldım (giden arkadaslarımda o sekilde gitmişler bilet bulamadıkları için) ordan aktarma yapıcam gitmem yine 3ü bulcak sanırım
bilgiye cok ihtiyacım var saolasın
yok mu forumdan muğlaya düşen arkadaşlar :))
muğla il jandarma nerdesinnnn?
dayi içimi rahatlattin ya.
telefon sokabilir miyiz ki ?
10 gündür samsun sahra sıhhiyede yedek subay adayı olarak askerlik yapıoduk. telefon sürekli kamuflajımın cebindeydi :) kısa dönem çıkınca 3 saatte postaladılar bizi. 12 de kastamonuya geçicem acemiliğe. sonra ver elini şırnak :)
geçen aralık celbinde orda acemilik yapan 3 arkadaşım var benim de...
aşırı kalabalık olduğu için işlemler filan çok uzun sürmüştü onların da, tünayın dediği gibi gece bilmemkaçlara kadar bitmemiş filan işlemler.
Allah kolaylık versin sana da, şimdiden hayırlı teskereler
haydı askerlerımızz hayırlı teskerelerrr hayat sıze guzel kı bu kutsal gorevı yerıne getıryosunuzz :)
gidiyorum ,,,, hakkinizi helal edin ,,,
mayis 2012 de gorusmek uzre ,,,
:)
hadi helal olsun:)
yarın sabah gidecem ben de
cok kalabalık olucak tek sıkıntı bu...onun dısında egıtım fln yalan...zaetn sımdı orada hayvan gıbı ruzgar esıyordur cıkmazsınız dısarı kolay kolay...bılgısayarı ıyı olan var mı dıye sorarlar..ustasıyım de windows yazılımı ben gelıstırıdım de...ondan sonra yazısı guzel olan var mı dıye sorarlar...uçarak evet de....bu ıkısınde basarılı olursan egıtım fln komple unut bıtısık duzen egıtımı bıle almazsın...sımdı adını hatırlayamadıgım bı yer var tek bır ıbına kucuk orada bılgısayar evrak ıslerı yapılıyor...oraya kapak atarsan yasadın hatta ıskenderunda kalırsan daha bı yasadın orda ustalık cok kolay onun dısında ege dagıtım olursan kı bu yuzde 90 ıhıtmal oluyor...
kıyı bırlıklerıne gıdeceksın dogal olarak denızcısın cunku...daha oncde doyledıgım gıbı eger muhafız olursan nobetler denı bekler mın 6 max 8 saat...baktın bılgısayar yada katıplık ısı yemedı...sınıflanırmada komutanlar gelecek kımsın nesın anlatacaksın...yalan soyle telefonla aram cok ıyıdır de call centerda calsıtım de...omrum telefonla konusmak telefon baglamak de bır sekıl santral askerı ol....o zaman kebap askerlıgın lımıtlerındesın...genele olarak denızcıler cok rahattır..ben bartında yaptım denızcı olarak...nobetlerde doguk oluyor dıye komutan her saat cay kahve yolluyordu ordan hesap et artık..:)