|
|
#1 | |||
![]() |
Mopar has introduced a new 8.4-liter V10 crate engine at SEMA.
Specifically designed for drag racing, the engine is hand assembled and features an aluminum block, a forged steel crankshaft and a JTEC controller. Thanks to these changes, the mill develops 800 hp (597 kW / 811 PS) and 695 lb-ft (941 Nm) of torque. If that sounds like over kill, Mopar has also unveiled a new high-output version of the Gen III 426 HEMI V8. Producing 590 hp (440 kW / 598 PS), the engine weighs 100 lbs (45 kg) less than its predecessor and has cast aluminum valve covers, billet fuel rails and a revised windage tray to "provide excellent oil dispersion." In related news, Dodge introduced a Challenger body-in-white which is described as an "excellent starting point for [building] a race car." Stripped of all non-essential equipment, the shell allows chassis builders to get right to work rather than spending hours removing parts from a standard production vehicle. Read more: Mopar 8.4-liter V10 crate engine with 800 hp introduced ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıskanın nan fakirler
Son Düzenleyen bilalMW; 02-11-2011 16:49. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
bu hacimden bukadarcık mı güç çıkarabilmişler
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
doğru orantı kurarsak eğer 1000 + hp çıkarması lazım
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
atmosferika van tavzınt + hp
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
valla k20 2lt, 200hp standart. buda 8,4 için 40 beygir az gibi
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Viper motor u üzerine turbo kit konuldugunda tam bir katil
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
8.4 800 hp aşırı kıskandım
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Yorum yazanların ciddi olmadığını düşünmek istiyorum.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
bir taypar degil
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Tork torktur deilmi? Dizelin verdiği 100 nm aynıdır benzinlinide verdği 100 nm. Ama ülkem mahvetti beni dizelden aynı tork çıksa bana daha güçlü daha hayvansı geliyor. Arada bir fark yok aslında. Genç yaşta psikolojimi bozdu ülkem.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
yemisim asiri beslemeyi
gercekten ciddi muhendislik harikasi...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 6K2 Ibiza AKL
|
abi , tork iyi hoşda ... nerde o beygircikler ... eski blok üstünde 20 v vardı ...
valf fakiri , bence mimari iyi de olsa , üst kapak olaylarından kaybediyor bu motor ![]() torka bişey demiyorum. he; timing olayları 20 v hoş ayarlanmıştır fakat o hacimde 1 motor valf fakiri aslında komik ,
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |