Daha iyidir; daha tekonolojiktir ama bana göre en güzel 3 Serisi E46'ydı.
Bunun da yeni 5'ten boyut farkı var gibi.Yeni 5 zaten güncel 7 şasesi üzerine kurulu.
Audi gibi.C/P.
arkadan 5 serisi gibi ama önden berbat özellikle o far tasarımı e46 üstüne tanımam 3 kasada
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Cok güzel durucagı kesin canlı gözle, bu fiyatlarla ne kadar satar bilmiyorum ama inşallah düşük hacimlileri gelir sanki böyle bi söylenti vardı.
Bu arada o resimdeki ustalar kesin ama kesin Türk.![]()
güzel paylaşım hep hayranlıkla bakmışımdır fabrika fotolarına nasıl yapıldığını görmek güzel bişey imkan olsada fabrikasında izlesek
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Ön taraf çok mu cılız , bana mı öyle geliyor ?
en alttaki 2 karayağız elemanın olduğu fotodaki arabanın logo yerinde Honda logosunun ruhu mu gelmiş.. bariz H var orda![]()
hani diyorlar ya yerli otomobil üretilecek şu üretim teknolojilerini görünce Almanların hayattan soğuyorum.
e92 bambaşka ama buda güzel fabrika resimleri hep ilgimi çekmiştir
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Hey Maşallah nasıl teknoloji öyle , paylaşim için teşekkürler. Bende böyle otomobil üretim fabrikalarını çok severim.
Babam Mercedes te çalışırken ( Hadımköy ) fabrikaya girmiştim , ayrı bi dünya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)