|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
Arkadaşlar kafam karışık gece gece danışıyım dedim
![]() 22 yaşımdayım 2 senelik üniversite bitirdim ardından açıköğretime girdim iş güç derken birazda salladım 2 sene hazırlık sınıfında kaldım tabi tecilimde bu sıralar bitmiş olucak.şubeden aralıkta gelmemi söylemişlerdi aralığa kadarda açıköğretimde tekrardan kayıt yeniliyebiliyorum yada en kötü ihtimal kayıt silip yeni kayıt yapabiliyorum. şimdi aklıma takılan sizce ben ne yapıp edip bu sene içinde askere gitmeye çalışsam mı? yoksa yeniden kayıt olup açıköğretimemi girsem. iş yerlerinde genelde çok büyük engel oluşturuyor bide hazırlıkla beraber 3 sene okuyup kısa dönem gidicem tabi bi yandanda yaşım 25 olucak.. tecrübeli olanlar vardır yada pişman olanlar bi danışıyım dedim ? __________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
bende daha gitmeyenlerdenim ama 25 civarı yaş iyidir diyorlar askerlik için, bence açığı seç şimdilik. en kötü ihtimalle dondurup gidersin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
En doğrusu aradan çıkarman.. Ama tabi 2 şey var
1) 15 ay aradan çıkarmı? 2) Bu karışıklıkta askere gitmek mantıklımı.. Vallahi bende arada evdekiler canımı sıkınca dondurup kaydımı gidicem diyorum ama aram düzelince iyiki öyle birşey yapmamışım diyorum.. Zor karar Allah kolaylık versin. __________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
15 ay gittiğiniz gün, keşke okuyup 6 ay gitseydim diyebilirsiniz... O sebeple okuma şansınız varsa okuyun. Faydasını görürsünüz.
Askerlik güzel ve keyiflidir, ama bunu genelde vazifeyi tamamlamış biri söyleyebilir. Kısa dönem şansınız varsa kısadönem, ama ben bitiremem diyorsanız zaman kaybetmeyin gidin. 6 ayda 15 ayda bitiyor 15 yılda bitiyor. Zaman dünyanın her yerinde aynı geçer. ("yerseniz" )
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: E46 3.20CI
|
Açık öğretim derim ben,özellikle bu karışıklıkta
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 09 Leon Cupra , F10 520d diesel
|
Yaş 24 1 ay sonra 25 olucam bnde daha 3 sınıfım aof'de bencede okumalısın okulu bırakıp askere gıden cok arkadasım var ne yap et okulu bıtır gel dıyolar. Tabı secım sana kalmıs zor bı durum..
__________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: polo 6r
|
15 ay boyunca kafamı duvarlara vurdum keşke okusaymısım da 5 ay yapsaydım dedim. Askerlik bitti ve şuan okuyorum
__________________________________ Sikinti yok ! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: i-30
|
imkanın varsa vede okurum dersen devam et ama kayıt olup gitmiceksenamaan kim calıscak tripleri yada bitiryi cok uzak goruyosan zaman kaybetme git askere derim
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: w
|
ben bedeneğitiminden mezunum ve 15 yıl vucut geliştirmeyle uğraştım,askere gitmeden önce lan askerliğin ag diyordum ben yapamıcamda kim yapacak diyordum,kısa dönem olarak edirne pazarkule karakolunda 5 ay 5 gün askerlık yaptım yani 155 gün...55 günü anneme tlf açıp beni burdan kurtarın diye dakikalarca ağladımı biliyorum....aslında söyle bir durum var hayatın rahatlık üzerine geçtiyse 4 yıllık bitir öyle git askere ama küçük yaştan beri çok erken kalkıp geçimini sağlamak için çalışıyorsan hayatta zorluk gördüysen askerlik sana kolay gelir....birde doğu çıksa demek neolursun çok zor çokkkkkkkkkkkkk anlatamam onun için varsa 8 yıllık üniversite orya yazıl bitir
__________________________________ R nm NM nm R |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Seninle ayni durumdaydim. Iki yilliktan sonra aof ye kayit yaptirdim ama baktim bitecek gibi degil yani kendimde o kapasiteyei goremedim ve askere gittim 15 ay yaptim. Su an dusunuyorumda hayatimda verdigim en dogru kararmis askerligi yapmak .
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Kayit taptir aof ye ama is guc dill bitir bi sekilde sonra askerligini yap en azindan kisa donem olmasanda rahat et ortaligin durumu malum bile bile lades yapma
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Ne yap et bitir aöf'yi 6ay git
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: mirafiori 2.0TC, Coupe V8, pinto mjet : ))
|
Aralıkta askerim, 4 yıllık mezunuyum ve kafam rahat, tabiki ne olacak bilinmez ama en azından 6 ay, 15 aydan daha çabuk geçer..
2 yıl daha okuyup hem lisans mezunu olacaksın, hemde daha kısa askerlik yapacaksın, bence göz ardı edilmeyecek bir avantaj.. __________________________________ Double R
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
İlk günden pişmanlığın başlar uzun dönem gidersen 35 te olsan kısa dönem git farkları anlatılmayacak kadar fazla 15 ay askerlikte geçirilecek zaman değil daha 3 ay oldu uzun dönemden geleli hala her fırsatta aklıma bilmem ne yapıyım diyorum nasıl üniversiteyi bırakıp gittim diye.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
Tolga'cım sen en güzeli bitir okulunu kısa dönem git hiçbir şey kaybetmezsin, tamam askerliği her TÜRK evladı yapacak ama kimi seve seve kimi s.s. yapıyor, 6 ay yaparsan fazla zorlanmadan yapar gelirsin K.D lere biraz daha farklı yaklaşıyorlar zaten az çok muhabbetleri biliyorsundur...
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
neden yeni nesili askerlikten soğutuyorsunuz, nedir yani banane memleketi benmi kurtarcam havaları, amacım polemik yaratmak değilde, bir yerimiz eksilmedi çok şükür.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Aranıyorrr...:):):)
|
Bende aynı durumdaydım bitmez bu okul hayatı askere gidiyim dedim sonra bi düşündüm 15 ay nerde 5 ay nerde dedim ben biraz sıkıp okuyayım ve iyiki öle yapmışım kısa dönem askerlikk yaptım ve izmir.de yaptım o bile beni bezdirdi okumadan sakın gitme bu konuşmalar kafanda döner durur demişlerdi diye...
__________________________________ Cngz ÜNGÖR |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 HDİ - 08 / 106 Xs
|
açık ögretime devam dostum ..
__________________________________ I Love Pug ... Peugeot 307 HDİ 110 Hp.. /// PEUGEOT SPORT 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum toyota gibi adamım amk..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
bedelli çıkacak yakında ben şahsen onu bekliyip bedeli ni verip gidicem.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |