|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
5-6 kasimda maryland de imports vs. domestic world final series var, gitmek isteyen olur mu? philadelphia'dan bana katilmak isteyni goturum, yusuf abiyle de baltimore tarafarlarinda bulusabiliriz...
..::* World Cup Finals (Import vs. Domestic)* @* Maryland Int'l Raceway ::.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ameriganya tayfasının yarısı ( Yusuf , Mustafa ve Çağrı ) özellikle Mustafa 3 yıl oldu ! hala benm yanıma gelicekler ... bekliyoruz bakalım ! bana bu iş yaş olur gibi geliyor
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Olm organizasyon 2 gun sonra simdi haber veriyorsun
![]() Persembe - cuma - cumartesi izinliyim ancak planimi yaptim beach e gidecegim. Pazar gunu Baltimore ye geri donup yogun bir haftaya baslayacagim . Uzun lafin kisasi ben yalan olurum Eger ki gidecek varsa aksam bana ugrayabilir otelde olacagim .edit - Kaancigim bu kis seni aradan cikartacagim Araliktan itibaren otel baya rahatlayacak ilk firsatta kacacagim yine Florida ya .
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CADM MZ3 GT
|
Kanada cok oksuz kaldi ya
hoser forever !
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
makınalar fena
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»