teşekkürler:icon_tup:
Printable View
androidde ingizce kullanma şansımız yokmu?
İ phone için bulamadım hala :(
soru:nokia c5-03 için olurmu acaba bide bu telefon androitmidir nereden anlarız
indirdim sonunda:D
2.sayfayı okursanız orda us store dan hesap almak lazım ben aldım 10 dakkalık iş
bu arada bu androidler için olan kodları iphone da okutabiliyormuyuz?
cidden Çok harika bir şey yaa :)
bende sadece harita çizigileri çıkıyo resim felan yok nasıl yapılıyo ya...bide veri bulunamadı diye hata veriyo.
Çok iyi olmuş gerçekten.
türk aklı işte direk kendi evimin önünü açmaya çalışıyorum ilk:)
berkay ve onur teşekkür ederim :)
Araba 10 numara çıkmış ya. :D
tamam abi bi bakıyım telefonun yabancısıyım :) iniyormu
Evet. Bu app ile okutabiliyoruz ; QR Reader for iPhone for iPhone, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi, and iPad 2 Wi-Fi + 3G on the iTunes App Store
Tek kötü yanı, sokak panoramaları sadece Android işletim sistemleri için olan sürümde mevcut :(
---------------------
nokia e71 de çalıştırırmı programı ?
güzel olmus
qr reader iyiymiş:D
İphone kullananlar, QR Code'u okutup adrese giderse büyük bi ihtimal şu hatayı alacaklar;
http://i.imgur.com/OBTP9.png
Yukarıdaki Quantum Bey'in verdiği linki kullanarak app store'dan indirmeye çalışsınlar ve az önceki mesajımda belirttiğim gibi sokak panoramaları sadece Android işletim sistemleri için olan sürümde mevcut.
Hayır iphone da da mevcut yol fotoları...
Panoramasını görmek istediğiniz noktaya dokunun ve basılı tutun.
Çıkan menüden en alttan panorama yı seçtiğiniz zaman o noktaya ait fotoyu görürsünüz.
E66 çalıştırmadı, Symbian S60 gen3.
Fotoğraflar biraz eski ama süper :) arabam kapının önünde duruyo remen yahu ne ara nasıl çekmişler :S
gizli saklı kalmadı hiç :S
Androidte türkçe yapamadım yardım arkadaşlar??
sabah trafik durumunu gösteriyordu şimdi göstermiyor sizde de öyle mi acaba ?
Kesin tatile gttiğim zaman çekmiş hea.Araba acayip kirli ama duruş güzel.Sokağa girsem daha iyiydi :D
yukarıdan göremiyor bulutlar kalın ondandır :D
ama bu sadece istanbulu gösteriyor :(
bende bugün gezdim biraz kendi semtimde..kayıtları geçen yaz yapmışlar herhalde sokaklar filan bomboş sabah erken saatte kayıt almışlar :) her sokağa giremesekde hergün bulunduğum caddeyi netten görmek ayrı güzel :D:D:D