cumartesi günü izmir deki turbo crx can ve turbo si kaan kardeşimle denemeye gidicem bugün gelmem artık gelicek olan arkadaşlara keyfili denemeler eğlenceli bi gece olur inş :)
Printable View
cumartesi günü izmir deki turbo crx can ve turbo si kaan kardeşimle denemeye gidicem bugün gelmem artık gelicek olan arkadaşlara keyfili denemeler eğlenceli bi gece olur inş :)
sana iyi yolculuklar kardeşim bu gün 3 tana bmw var 2 tane 3,28 1tane m5 denemek isteyen bmw cilerle buyursun gelsin sonra bmw ciler gelmedi diye uzülmesin.....
dün gece harikaydı polisler gelene kadar :D yinede çok güzel denemeler oldu kanka videoları en kısa zamanda bekliyoruz :)
bizde şansmı var kanka ...:)
iiii sen bilirsin....:(
ortalık karısmıs baya...
:) :) :) :) :) :) :) :)
bizde atmosferik ve sıfırdan kalkacak araç yokki atmosferik araçlarda iyi gidiyor sorsan turbo falan geçiyor ama lafta kalıyor denemiyorlar 5-6 ay önce tornacı hüseyin abim beni aradı arabam bitiyor deneyelim bi bakalım dedi 3.28 ile ok ne zaman istersen abi dedim ama sonra arabaya takılan m3 parçaları olmamış arayan soran olmadı öyle kaldı haketen şu hr 3.28in giderini görmek istiyorum çok iyi yürüyormuş dediler hatta m3 bile geçiyor dediler müsayit bir zamanda çevre yoluna çıkalım 2-3 sıkalım sadık sen ayar edersin kanka :)
m5 mi ? :) m3 bari getirseydiniz :) neyse artık yürüyen m3 geçen başka 3.28 buluruz :) neyse kanka hayırlı iş herkese
şimdi bu araç kaç beygir çıkarıyo acaba?
Ali kardesim benim arabam daha fakire kaliyor cozmeye calisiuoryz sorununu. :)
Haber ver gelince biraz sohbet edelim numaram var sende ;)