1. 81mm Havancı olarak yaptım bende. Ciddi soğuk olur kötü dönemde gidiyosun biraz :) Allah yardımcın olsun. Hayırlı teskereler olsun.
Printable View
1. 81mm Havancı olarak yaptım bende. Ciddi soğuk olur kötü dönemde gidiyosun biraz :) Allah yardımcın olsun. Hayırlı teskereler olsun.
hayırlı teskereler amasya için yazılanları görünce askerlik yaptığım yere şükretmeye başladım :D
askerlik zor allah kolaylık versın bızım karakolde yenılerı beklıo bnde dort gozle beklıyorum sahsen :D ınsallah en kısa zamanda gelırsınız ..kaldı 71
Allah yardımcınız olsun hayırlısı ıle gidin gelin
Bende orada yapmıştım. Tabur ve bölük önemli. Nedir?
herkese şimdiden hayırlı teskereler :):):)
allah razı olsun :)
Kardeşim acemi birliğinde oradaydı.12.alay ve 22.alay olarak tugayın içinde iki alay var yani.Kardeşim ordan Ağrı-doğubeyazıta geçti asker hala.
Sizede hayırlı tezkereler..
hadi iyisin amasya güzeldir plent kurmaya gitmiştim fazla gezmeye fırsatım olmadı ama sıkılmazsın hafta sonları sagı solu gazıno kafe dısardan oyle gozuktu :D
hayırlı tezkereler torunum :)
valla acemilik nerde olursa olsun zor yaa ben beter biyere gitmiştim Sivas Temeltepede yaptım acemiliği suanda hakkari yüksekovadayım sıkma canını anlamıyorsun bile nasıl gectıgını :D:D
belli belli :)