|
|
#1 | |||
![]() |
Öncelikler Herkese Merhaba
Konu Malum ; Radardan dolayı devletin bizlere giydirdiği cezalar ve Radar noktaları... Bu başlıkta bildiğimiz radar noktalarını yazarsak, belki birilerimiz kurtuluruz cezadan ve dikkat ederiz ben bildiğim ve aklıma gelen bir kaç yeri yazıyım: Daha geçn pazar Kartal'da dokuzpalmiyelerin önünde sahilde, kurulu radara yakalandım 83 km. hızla, sınır ise 70 km.ymiş eee tabi haliyle 140 tl cezayı kilitledileri hemen ertesi gün yatırınca 105 TL ye düştü... Az bir miktarda değil, cezalar çok PAHALI!... Bu millet o parayı kazanmak için, kaç gün çalışıyor.. Öyle yollar var ki, 70 le gitsen, kaplumbağa gibi kalıyorsun. boş yolda da basmıcaksak yada bu kadar sınırlarla ne kadar istediğimz şekilde kullanabilicez.. Devlet bu konudada milletin canını iyi yakıyor. Birde kurtköyde hava alanı çıkısında her iki taraftaki yoldada radar oluyor dikkat edelim. __________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bir de bu radar ekiplerinin çektiği hızla, bizim araçlarımızda gösteren hız farklı oluyormuş sanırım. bu ne derece doğru acaba ?
__________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Bayram için kısaca şöyle söyleyeyim.. Her şehrin girişinde ve çıkışında muhakkak radar oluyor.. Bunun yanı sıra ilçelerdeki emniyetler gezici radarları salıyor.. Aslında bildiğim bir sürü nokta var ama say say uzun sürer şimdi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
bende karadenize gidecekler için noktaları yazayım
gerede otobandan çıktıktan sonra ''ılgaz,tosya,osmancık,çakallı,samsun çıkışı,terme ünye arası ve bolaman tünellere gelmeden yada tünelden sonra rampayı inişte. bu bölgeleri sakin geçin paranız cebinizde kalsın
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Gezici radarları nasıl fark edicez ? Genellikle Ne tür araçlar oluyor..
Şimdi bide bu dava çıkınca, hız sabitleyiciye başvurmaya başladım bende. 70 i geçmeye korkuyorum.. biraz basmaya kalkınca, ilerde ters çevrilmiş yüzü bana bakan bir trafik ekibi oluyor, hemen frene asılıyorsun, ama yinede insan yırtamıyor o durumdan da __________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TSI
|
şimdi benim aklıma bi nokta takıldı paralı otoyollarda hız sınırı 110 mu kaç?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
120 km diye hatırlıyorum ben ama, değişkenlik göstermiş olabilir.
__________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yavaş gidin !!!!
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
bodruma gidicekler için söyliyim otobanda selçuk ayrımına gelmeden önce burger king in olduğu düzlükde selçuk ayrımından sonraki selatin tünelinde 80km sınır dikkat edin sökeye girmeden önceki duble yolda bunlardan birinde mutlaka oluyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Hız yapmaya kalksan cezalar ayrı bi dert, yollar ap ayrı bir dert...
Her yerinde bir yama, bir çalışma, kazaya sebebiyet vericek bir çok şey. __________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Bayramda her noktada çıkabilir belli olmaz..
Son Düzenleyen Eworen; 04-11-2011 09:05. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: i-30
|
kurktkoydeki tabelada hızını göstereni kastediyosan o yazmıyo yazsa 150 160 la biton gelir 4 senem geçti orda
![]() ama kurtkoyden aydınlıya giderken o 3 şeritli süper yolun aydınlıya gelmeden kısmında radarlar hep gündüz olur kucaga oturtur okan uniden cıktıktan sonra petrol ofisinden bp ye kadar olan kısımda olur onada dikkat 90dır hız sınırı ![]() ayrıca sayın Şener emre sosyal mesajına kurban e5 te 70le gidiyosun dimi
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
nerde ooo körfeze giderken ki zamanım nerde şimdiki zamanım büyüdüm ben :d |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
hızdan zevk alan hastaneden sevk alır
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: yok
|
sürat felakettır....
__________________________________ 205 GTİ 16 V 1.9 Megasqurıet 1. 2. 3.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |