buna ek olarak samsunun girişi adalar mevkisi samsunun radar konusunda olmassa olmazıdır şeftali satılan bölge
Printable View
benim hıza gerekmedikçe yada şehir içinde merakım yok ama forumun tahminen 4/3ü nasıl daha hızlı giderim peşinde değil mi? ne zararı var bilinen radarların yerlerinin paylaşılmasının anlamadım.. Ankarada mesela dikmen kavşağından aşağı kızılaya doğru giderken 50yle radar koyuylar insaf.. 50yle gitsen dayak yersin dolmuşçulardan buarada..
istanbula arabayla gitmeye korkuyorum ben mesela her gidene foto geliyo.. o yolu 120 sabit gider misiniz diye anket açsak gitmem kazanır bence..
Kumburgazdan b.çekmece istikametine giderken jandarmanın oldugu virajda gundüzleri genellikle mesai saatleri içinde radar var .(güzelşehir i geçince dik rampadan aşayaya inerken )
İstanbul-Ankara otobanı: ankara gişelere gelmeden 800m önce orta şeritte bej renk symbol duruyor (yeni kasa)
Ankara gölbaşı(konya yolu): ben ceza yediğimde renault europe vardı :)
Antalya Akseki; Askeriyeyi geçtikten sonra Aksekiye doğru olan sağa virajın ardından düzlükte veya ters istikamette yine aynı virajda (bu sefer viraj sola doğru)
vsvs
Çok şükür şimdiye kadar hiç radar cezası yemedim
Ama hiç kazada yapmadım size de tavsiyem gaza bastımı giden değil frene bastın mı duran araçlara binmeniz
Hele hele de şu bayram trafiğinde vs. lütfen yavaş ve dikkatli, araç kullanın
Radar cezası için değil kendi canınız için
Hız sınırını 1 km ile geçince bile, ceza yazılıyor yaa. nerde bunu %10 luk hata payı... Memura lafta anlatamıyorsun ki, benim yapabilceğim bir şey yok, radara yakalandınız küt cezayı yazıyor.
Hız sınırları bu şekildeyken veya hemen heryerde radar olduktan sonra, araçların motorlarına yapılan extra şeyler ne için o zaman ? boşa mı..
Cezaların düşürülmesi lazım, caydırıcı olması yeterli. Ocak batırır cinsten.
70 km hızla sınırlı yolda 110 km hıza kadr sanırım 140 Tl , 110 km hızdan sonrası katlana katlana gidiyor ceza
Q. msjına istinaden edit suc işlemeyelm zaten dandik şeylere suç verilip büyük suclar cezasız kalan bi ülkedeyiz.
edit: bayburtlu sen bi video yaapacam demiştin typerlara noldu o video?
Extra şeylerin hepsi piste kullanılmak üzere zaten satıliyor biz onları gunluk araçlarımızda kullanıp zaten bi yasa çignemiş oluyoruz :D Yani BOŞA. nasıl egzozdan bağlanıyorsun ? filtrene laf ediyorlar ;) kanat takınca teknik değişiklik diyorlar bu şekil :D polisi ilgilendirmez yani yaptığın extra şeyler :D 70i 110u geçince yazar cezayı ;),
kastamonu yolunda karabuk girisinde radar var safranbolu girisindede var ondan sonra kastamonuya kadar temiz yol :)
Radar noktalarını ifşa etmenin suç olduğunu biliyorsunuz değil mi arkadaşlar :)
böyle bişeyin olması mümkün değil zaten yasal olarak yolda radar varsa belli bir mesafeden önce radar tabelası olması gerekiyor. Yani zaten yeri yurdu belli olan radarın nesini ifşa edicez ztn şehirler arası yollarda genelde hep aynı yerlere kuruluyor millet ezberlemiş artık. onlarında ifşa olmamak gibi bi çabası yok gibi.
peki ben radardan veya başka bir şeyden ceza yedim adam muayneye bakarmı.Bir kere emniyet kemerinden yedim o zaman muayene yoktu bir şey olmadan geçtim.Şimdi radara filan yakalanırsam bakarlarmı muayeneye?
ankara ivedike gelirken-giderken anadolu bulvarı tüv-türk ile opet arasına gidişli gelişli radar koyuyorlar. genelde opet tarafında oluyor.
Sen yolda giderken karşıdan gelen adama selektör yap, polis görsün onu da, zaten tabela olması gerekirdi sen ceza yazamazdın vs diye ona anlatırsın..
Yorum yapmıyorum ben.. "Böyle olmalı zaten, şöyledir böyledir doğrudur yanlıştır" demiyorum..
Tek bir şey diyorum..
Suçtur..
Burada defalarca radar konusu açıldı ve kilitlendi..
Yavaş gidin..
Selektör yapıyor diye ceza yeniyor.. Yemedim ama bulunduğum otomobil yedi.. Şaka değil baya ciddi ciddi yedi.. Emniyet kemeri falan da değil ilgili maddesinden yedi..