Neden biliyor musun ceza.. Devleti zarara uğratıyorsun.. :)
Kanunları hala yorumluyorsunuz.. Yorum yok?
Çok net.. Radar yerlerini yolda, internette, yazılı ve görsel basında, nerede olursa olsun ifşa etmek SUÇTUR..
Gayet açık yazıyorum oysaki??
Printable View
benim bi sorum olucak bugün ankarada ümitköyden aşti istikametine doğru giderken biraz acelem vardı ve biraz bastım 70 lik yer ben 160 civarı radarın yanından geçerken farkettim. Radarı geçtikten sonra tabi bir yusuf sardı yoldan tarlaya girdim yolu uzataran polislere görünmeden başka bir yoldan gittim sizce ceza eve gelirmi yoksa polisin beni durdurmasımı lazımdı. Yani radar anonsundan beni söylediğinde benim gelmediğimi farkederlerse uğraşırlarmı yoksa hiç ilgilenmezlermi
Havalimanı-Yeşilköy'e bağlanan yolda ileride sağ tarafta park halinde lacivert bir Ford Connect gördüm mü asılın frenlere :D
ankaradaki arkadaşlara :)
1) Konya yolundan gölbaşına doğru giderken mobeseleri geçtiğinizde kamyonlar için yapılmış iç cepte hep radar var mobeseden geçtikten sonra basmayın
2) İstanbul yolundan kazan a doğru giderken eryaman göksu parkı sapağına gelmeden virajda ters yönde radar var .. buraya dikkat hiçbir uyarı yok özellikle sabah saatlerinde
3) Yine konya yolundan gölbaşını geçtikten sonra kolumanın olduğu rampada radar var
4) Konya - Adana - Mersin istikametine giden arkadaşlar ş.koçhisar da bölge karakolunun önünde ekip otosonda radar var
5) Eskişehir yolunda ümitköye gelmeden radar var ters yönde gri renk bir hyundai accent duruyor kendisi radardır dikkat :)
6) son olarak bahçeli 7.cadde ye giren arkadaşlar yeni fark ettim emektar trafik polisinin yerine genç bir trafik polisi tayin edilmiş kılın önde gideni dikkat ..